Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

CorelDRAW - grafika wektorowa - CZCIONKA - NAGROBEK DLA BABCI

Młody2000 - 18 Czerwiec 2016, 15:14
Temat postu: CZCIONKA - NAGROBEK DLA BABCI
Witam,
proszę o pomoc w podpowiedzeniu nazwy czcionki.
Kamieniarz wykonujacy dopis napisu na nagrobku twierdzi, że nie ma na rynku takiej czcionki i sugeruje, że wykona dopis mojej babci całkiem inną czcionką.
Nie wyobrażam sobie aby babcie "odseperować" od dziadka inną czcionką. Co o tym sądzicie?

bidon184 - 18 Czerwiec 2016, 16:30

kamieniarz ma gowno do gadania, placisz i ma to wykonac ,tekst typu ze nie ma takiego fonta na rynku i zrobe innym jest niedopuszczalne,tym bardziej ze jesli sie nie znalazlo kroju to sa ludzie ktorzy taki kroj zduplikuja lub stworza od nnowa w sensie pliku,jesli sie pytasz co o tym sadze to wykonawca zlecenia jest jak dupa od srania i ma zrobic tak jak klient chce ,i to chyba wszystko co mam do powiedzenia :-)

PS a tak wogle to tego fonta nie widze ,upniety jest czy zapomnialo sie ;-)

Młody2000 - 18 Czerwiec 2016, 19:29
Temat postu: NACZCIONKA - NAGROBEK DLA BABCI
Dzięki za odpowiedz lecz postaw się w mojej sytuacji.
Kamieniarz może, a nie musi zrobić tego dopisu i muszę dać mu odpowiedz:
- robimy inną czcionkę albo mam sobie to zabrać.

Jestem załamany bo chciałem żeby to wyszło ładnie.
Wrzucam zdjęcie może są tu jacyś fachowcy.

Cysorz - 18 Czerwiec 2016, 19:45

http://www.ffonts.net/Hancock-Regular.font
bidon184 - 18 Czerwiec 2016, 19:50

no i Cysorz zalatwil sprawe ,swoja droga rece mi opadly skoro kamieniarz twierdzi ze font nie istnieje :lol:
restauro - 18 Czerwiec 2016, 19:51

Młody 2000 .Po co to ściemnianie .Wystarczy normalnie poprosić o pomoc .
bidon184 - 18 Czerwiec 2016, 22:00

dokladnie :-) kolega pewnie nie zauwazyl ilu kamieniarzy u nas na forum jest :-) i wymyslil taka historyjke :-) nie ma co kombinowac kolego my nie gryziemy i tak pomozemy i tak ,oczywiscie w ramach mozliwosci :-)