Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

CorelDRAW - grafika wektorowa - Loga w grafice wektorowej PROŚBA

_little_x_angel - 21 Czerwiec 2016, 20:39
Temat postu: Loga w grafice wektorowej PROŚBA
Wiem, że kolejny raz dzisiaj, ale proszę o wyrozumiałość, bo jestem początkująca ;)
Mógłby mi ktoś przerobić te 4 loga na grafikę wektorową? Potrzebne na już. Będę bardzo wdzięczna :)

Shame - 21 Czerwiec 2016, 21:10

A nie łatwiej się zwrócić do zainteresowanych o pliki źródłowe? Przecież ewidentnie robisz jakiś plakat czy coś w ten deseń i jak rozumiem to sponsorzy czy patroni. Napisz do nich i poproś to na 99% dostaniesz.

Abstrahując...

Logo "tubtina" w wektorze masz na necie (chyba tegraf podał gdzie - system identyfikacji wizualnej lublina.pdf - otwierasz DRAW, importujesz ten PDF z tym, że wyłącznie np. 7 czy 8 stronę i masz już logo w wektorach).

Logo LUBUSKIE jest dostępne na stronie lubelskie.pl (link) - od razu nawet w CDR v9.

Podobnież z Tauron Basket Liga - link - cała zipowana paczka chyba 20 wersji i formatów.

NIEZNAJOMOŚĆ PROGRAMU GRAFICZNEGO NIE JEST USPRAWIEDLIWIENIEM DLA LENISTWA bo wystarczyło poszperać na necie. Znalazłem te logotypy w 3 minuty.

Jedyne czego nie mam to ten MKS START ale może bidonik cię poratuje, chociaż on bardziej w piłce nożnej siedzi. Ale w tym przypadku może szybciej dostaniesz od samego klubu - napisz do nich i zapytaj.

_little_x_angel - 21 Czerwiec 2016, 21:24

Nie robię plakatu, tylko zamawiam koszulkę i pan prosi o loga w grafice wektorowej a jak nie ogarniam o co chodzi :)
_little_x_angel - 21 Czerwiec 2016, 21:26

LUBELSKIE nie LUBUSKIE ;)
Shame - 21 Czerwiec 2016, 21:50

_little_x_angel napisał/a:
LUBELSKIE nie LUBUSKIE ;)

Jeden pies :-P Tak czy inaczej masz już 3 na 4 podane na tacy.

restauro - 22 Czerwiec 2016, 09:30

http://eliaszgola.com/por...3,logopack.html