Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

CorelDRAW - grafika wektorowa - Corel x7 pytanie

PaN Reklama - 15 Sierpień 2016, 14:26
Temat postu: Corel x7 pytanie

Czy u was też jest pole Rozmieść gdzie u kilku osób widziałem ze jest tam pole obiekty?

Shame - 15 Sierpień 2016, 21:52

Nie bardzo trybię pytanie, ale odpowiem: tak. Mam Rozmieść między Układ, a Efekty. A co? U kogoś widziałeś co innego przy X7? Z ciekawości poszperałem na necie i Rozmieść jest w tym miejscu co najmniej od wersji X3 przez wszystkie kolejne aż do X7 włącznie. Dlaczego nie piszę, "az do najnowszej"? Ano bo w X8 jest... Obiekt! Tak jest Panie i Panowie, trzymali się Menu od dobrych kilkunastu lat, a jak przyszło nowe, co pełną gębą :mrgreen:

PS.
Nie wiem, czy to tylko ja, ale screeny hostowane na ZippyShare czy jak się to nazywa nie linkują się na forum. Używaj innych hostingów. Ja polecam PostImage. Mam go od lat: darmowy, szybki, nie kasują obrazów, ma wtyczkę na Windowsa, która pozwala upload'ować przez PPM>Wyślij do...>PostImage.

bidon184 - 15 Sierpień 2016, 22:03

no i to dobra opcja bo slowo rozmiesc nie oddawala mozliwosci tego submenu ,obiekt to lepsza jakosc,tak mi sie wydaje