|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - Moje prace
KamiKasia - 26 Październik 2016, 14:20 Temat postu: Moje prace Witajcie!
Z wykształcenia jestem plastykiem a z zamiłowania przyrodnikiem. :) Pracuję na programach Corel Draw, Photoshop i Corel Painter.
Poniżej prezentuję kilak swoich prac wykonanych w Corel Draw. Będę miała parę pytań technicznych i liczę na Waszą pomoc, ale to już w innym dziale. :)
Pozdrawiam.
s-p-i-n - 26 Październik 2016, 15:31
fajne :)
Shame - 26 Październik 2016, 15:39
Tematyka mocno ornitologiczna. Ten tygrys chyba się przypadkiem zaplątał, albo może poluje na te ptaki? A tak już oficjalnie, to bardzo podoba mi się logo modraszki. Świetny sygnet jednak typografia mogłaby być nieco lepsza. To nie Arial, ale coś blisko do niego i niezbyt zachęcające. Znaczek pocztowy tez fajny.
Z ogółu Twoich prac na PhotoBucket wnioskuję, że mieszkasz przy, lub pracujesz na lotnisku? Fajne niektóre zdjęcia (ten sokół czy co to tam było)
Powodzenia w dalszej pracy grafika.
KamiKasia - 26 Październik 2016, 21:11
Hej.
Dzięki za opinie i miłe słowa. Rzeczywiście jak się na to patrzy to dość stała jestem w tematach... żeby nie powiedzieć monotematyczna. ;) Ale tak to już u mnie wygląda. I rzeczywiście zdarza się pracować na lotniskach. ;)
O rany same ptaki...
|
|