| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Problem z płytą
Pepsaj - 10 Marzec 2017, 13:43 Temat postu: Problem z płytą Witam, wysłałem do Corela takiego maila:
"Dzień dobry,
w 2009 roku zakupiłem Corela X4 i jestem niezmiernie zadowolonym użytkownikiem tego programu. Niestety mam poważny problem, tj. wyczyściłem dysk, a przy próbie instalacji po formacie okazało się, że moja płyta jest pęknięta :/ Czy mógłbym prosić o podesłanie pliku instalacyjnego do X4? Posiadam oczywiście oryginalną płytę, fakturę, klucz. Przesyłam w załączniku skan faktury oraz zdjęcie klucza.
Pozdrawiam serdecznie"
Czy to ma jakiekolwiek szanse powodzenia? Co jeśli odmówią? Ufam, że musi być jakiś sposób na użytkowanie Corela w takiej sytuacji jak moja :/
Ps. Instalek X4 nie idzie znaleźć...
restauro - 10 Marzec 2017, 14:49
Raczej nie masz co liczyć na Corela.
bidon184 - 10 Marzec 2017, 15:30
jak nie idzie znalezc instalek ?? pelno ich,wpisz w wujka corel draw x4 i nazwe pewnego gryzonia,sciagnij program,to bedzie czysty program plus nielegalna rzecz,nie uzywasz nielegalnej rzeczy bo masz orginalny klucz jak piszesz i po klopocie
Pepsaj - 10 Marzec 2017, 16:21
Na gryzoniu nie wiem, ściągnąłem z neta kilka instalek x4, które okazywały się później x7. Mogę spróbować z gryzoniem, ale nie wykluczam, że będzie podobnie :/
bidon184 - 10 Marzec 2017, 17:06
gryzon polega na transferze,wiec watpie zeby ktos ladowal inna wersje niz opisana w pliku
Pepsaj - 18 Marzec 2017, 20:21
Na gryzoniu się skończyło. "Support" Corela odpisał, że jest im przykro, ale nie mają w bazie plików instalacyjnych więc nic mi nie podeślą. Normalnie lol :/
Shame - 19 Marzec 2017, 08:50
| Pepsaj napisał/a: | | "Support" Corela |
| Pepsaj napisał/a: | | nie mają w bazie plików instalacyjnych |
wywalilem gifa ,wybacz ale ponad 3 mb to przesada (bidon184)
bidon184 - 19 Marzec 2017, 09:41
|
|