Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - font

bidon184 - 10 Marzec 2017, 17:08
Temat postu: font
mam pewien problem,hym,tworze fonta,wlasciwie go zrobilem,ale jak to zwykle bywa nagle pojawily sie wizje,no i teraz pytanie jak Wy uwazacie ktora z opcji jest najwlasciwsza.,bo sam zglupialem czy belki konczace rowne czy lepiej zeby odchudzone ,czy wogle zmienic styl w poszczegolnych sekcjach hym :oops: tutaj podglad ideowy

http://images.tinypic.pl/i/00879/fjptmqq8sdw9.png

Shame - 10 Marzec 2017, 20:04

Ja dla mnie opcja prawa (zachowanie stylu rytmu). Ale ja jestem fanem symetrii więc mogę być nieobiektywny. Pozostałe mało przypominają mi litery w ogóle :->
bidon184 - 10 Marzec 2017, 20:34

hym,no teraz tsk napisales ze wogle zglupialem :-) yyy,mogl bys jeszcze raz spojzec, :-) ,chodzi ci o to ze prawa strona jest jakby ustalonym wzorcem i nie ma od niej odejcia czy chodzilo ci o symetrie w lewej stronie tylko pomyliles wzorce,no hym zagubilem sie,napisz jescze az bo naprawde mi zalezy zeby ktos zucil na to swiezym niezdemolowanym fontami okiem :-)
Shame - 10 Marzec 2017, 21:00

Yyy... no to teraz ja chyba nie rozumiem i zdaje się, że w ogóle źle odczytałem o co ci chodziło... Co z czym mam porównywać? Sorry bidonik, jakoś dziś nie trybię... Teraz przyjrzałem się tym propozycjom i zauważyłem różnice w samych parach, bo na początku myślałem, że mam porównywać pary. Jeśli pytanie dotyczyło grubości pionowych prawych (kończących) kresek glifów, to uważam, że nie powinna się zmieniać w obrębie glifu (czyli opcja lewa?) :lol:
bidon184 - 10 Marzec 2017, 21:10

aaaa,czyli jednak proporcje i jeszcze raz proporcje,no tera kumam,aj czyli jestes w mojej grupie ktora uwaza ze pozadek powinien bylc :-) ,hym ,moze inna grupa sie wypowie ze niekoniecznie?? wiem wiem male szanse :-) ,bo tak powiem widzi misie zrobienie lekko mniejszego przodownika,ale nie po to pytam zeby forsowac swoja wizje,hym,moze jeszcze ktos soe wypowie ???