| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - nadpisywanie eksportu
Millais - 28 Kwiecień 2017, 13:53 Temat postu: nadpisywanie eksportu Problem Corel 7: Nadpisywanie eksportowanego pliku likwiduje wcześniej eksportowany. Wszystkie okna zapisu i edycji działają, ikona zapisu włącza się, a w katalogu nie ma pliku. Ponowny eksport załatwia sprawę - po prostu tworzy się nowy. Jeśli to jakaś włączona opcja w programie - płonę z ciekawości - PO CO?
kek - 28 Kwiecień 2017, 14:26
Też mam 7 (64) ale czegoś takiego nie spotkałem. Zawsze robię eksport do jpg lub pdf i nigdy nic nie zniknęło.
Podejrzewam, że to coś u Ciebie się stało. Sprawdź opcje eksportu, może niechcący coś przełączyłeś?
Pozdrawiam
Cysorz - 28 Kwiecień 2017, 17:07
Tak tylko na marginesie: Corel 7 to zupełnie inna wersja niż niż Corel X7...
Millais - 4 Maj 2017, 07:11
| Cysorz napisał/a: | | Tak tylko na marginesie: Corel 7 to zupełnie inna wersja niż niż Corel X7... |
Racja. Ja zaczynałem corelowski koszmar od 9. Naturalnie chodziło mi o X7. Problem nadal nie rozwiązany. Nigdzie w ustawieniach nie znalazłem rzeczonej opcji.
bidon184 - 5 Maj 2017, 12:10
pewnie sciezka zapisu gdzies sie zaorala,mozna wrocic do ustawien fabrycznych ,ale nie f8 bo to podstawowe ale zresetowac wogle corela ,w FAQ jest opisane jak to zrobic http://corel.wodip.opole....der=asc&start=0
|
|