Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Corel PHOTO-PAINT - Przeróbka zdjęcia

rabin79 - 9 Luty 2008, 22:02
Temat postu: Przeróbka zdjęcia
Witam .
Mam mały problem potrzebuję przerobić zdjęcie żeby wyglądało jak przykład poniżej.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Radek - 10 Luty 2008, 18:30

bez urazy, najpierw zacznij od słownika ortograficznego, później skorzystaj z corela TRACE i funkcji - trasowanie (np.: kontur zaawansowany), później możesz pobawić się zamianą kolorów w corelu PHOTO PAINT. kółko też zrobisz w PP używając np. winiety lub gotowej ramki
rabin79 - 10 Luty 2008, 21:22

{...} treść wiadomości usunięta, ze względu na słownictwo.

Administrator

biznesprint - 12 Luty 2008, 07:43

rabin79 napisał/a:
{...} treść wiadomości usunięta, ze względu na słownictwo.

Administrator

Nie dość, że ktoś chciał Ci pomagać w nauce ortografii i Corela, to potrafisz tylko mięsem rzucać? Nie wchodź na forum, bo to uraga wartościom, które są tutaj przekazywane.

Radek - 12 Luty 2008, 17:36

;-) spoko, widzę że Jarek poprawił już troche błędów, został tylko "wzur" :lol: ale prośba do admina żeby usunął cały ten wątek bo nic nie wnosi i będzie zaśmiecał forum :-/
Rosa - 12 Luty 2008, 18:30

Nie usuwać :!: ... proszę. To jest lekcja poglądowa dla takich jak ja :)

Do Radka ; - Jak widzisz łatwiej komuś wybaczyć to, że się mylił niż to, że miał rację. Nie czytałam postu " zemsty" ale musiał brzmieć okrutnie.
Pozdrawiam.

Asdef - 13 Luty 2008, 18:41

Tam zaraz okrutna, jedynie głupia – ale tak poważniej.. to jak chcecie gadać w tym temacie, to na temat.. w innym przypadku, założyć nowy temat jak chcecie zmieniać

przez takie debaty robi się bajzel :-/

Rosa - 13 Luty 2008, 21:37

Asdef napisał/a:
Tam zaraz okrutna, jedynie głupia – ale tak poważniej.. to jak chcecie gadać w tym temacie, to na temat.. w innym przypadku, założyć nowy temat jak chcecie zmieniać

przez takie debaty robi się bajzel :-/

Tak jest, Adminie ;-) Umiem już przerobić zdjęcie stosując powyższą metodę, więc możesz śmiało wykasować wątek.
Pozdrawiam.