Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

CorelDRAW - grafika wektorowa - Jezyk instalacji a jezyk głownego programu

Marcel - 15 Sierpień 2006, 09:57
Temat postu: Jezyk instalacji a jezyk głownego programu
Hey mam corela x3. niestety okazalo sie ze to jest wersja hiszpanska chodz opis był multilanguage. Owszem wersja instalacyjna byłą w jezyku PL, lecz koncowym procesie instalacji do wyboru był tylko hiszpanski ;( Zrobiłem małe dochodzenie i okazało sie ze pliki jezykowe sa na płycie w folderze CGS13 i maja rozmiar okolo 50 mega...

Czy ktos z szanownego grona userów mogłby mi podesłac sam plik jezykowy. Niestety hiszpanska wersja nie jest mi do niczego potrzebana. W ramach wdziecznosci i staran proponuje skromna nagrode :) ale chyba jednak warta uwagi... info mailem...

Plik "pl.msi" - tak sie prawdopodobnie nazywa i ma rozmiar okolo 50-40 mega... jest w katalogu ..\cgs13
Jezeli byłby kots tak łaskawy i podesłał mi ten plik w paczkach po 10 mega...
Co do "wdziecznosci" bysmy sie dogadali in e-mail ;)

z gory wielkie dzieki

e-mail - timemind@gmail.com

anonymus - 16 Sierpień 2006, 23:11

Sama podmiana pliku nic nie da - powinna to być polska instalka. To, że jest to wersja "multilanguage" znaczy, że komunikaty/polecenia nie będą po polsku, ale jedynie to, że sam silnik potrafi "obsłużyć" język polski, czyli po prostu unicode...