Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Prośba o pomoc z logiem.

braindead - 6 Czerwiec 2018, 21:35
Temat postu: Prośba o pomoc z logiem.
Cześć.

Zlecę wykonanie wektorowego loga z załącznika oczywiście za drobną opłatą :) Posiedziałbym nad tym sam, ale jestem na urlopie zza granicą (lekko się pochwalę hahah ;)) mam tylko starego laptopa, przy sobie i dostaje z nim szału. Jeżeli ktoś ma trochę czasu to proszę o pomoc.

Dzięki, pozdrawiam.

PS. Mam tylko taką jakość tego loga.

restauro - 7 Czerwiec 2018, 07:54

Zrób ostrzejsze zdjęcie ,to ma nieczytelne szczegóły.
braindead - 7 Czerwiec 2018, 10:10

Właśnie problem jest taki, że klient mi dostarczył tylko takie coś jak w załączniku. Nie musi być idealne, ale bardzo podobne, dałbyś radę coś z tym zrobić? Dziękuje za zainteresowania.
restauro - 7 Czerwiec 2018, 13:31

Najgorsze w tym wszystkim ,że to nie jest wektor i trzeba narysować na tablecie w programie graficznym ,żeby oddać wszystkie niuanse.
Mam wprawdzie iPoad , ale nie mam programu w którym można pracować na warstwach .
W tym przypadku to niezbędne , ponieważ trzeba podłożyć projekt na innej warstwie .
Zobaczymy ,może ktoś będzie chętny .

Shame - 7 Czerwiec 2018, 19:32

braindead napisał/a:
klient mi dostarczył tylko takie coś jak w załączniku

To powinieneś to zwrócić i powiedzieć "nie". Albo zrobi lepsze zdjęcie (swoją drogą to nie wiem, czym to koleś robił bo nawet najgorsze badziewia w dzisiejszych czasach mają 8 Mpx aparaty), albo niech sam siedzi i dzierga. Trochę szacunku od klientów też ci się należy ;-)

Mnie wyszło coś takiego:

TUTAJ masz CDR X3

braindead - 9 Czerwiec 2018, 16:22

Wielkie dzięki za pomoc. Masz racje, że klient powinien dać coś lepszego, ale sam na pewno wiesz, że jak ma się kontakt z osobą wiekową i mało "cyfrową" to ciężko cokolwiek wydusić. Na priv się odezwałem do Ciebie - chętnie się odwdzięczę za pomoc. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Shame - 9 Czerwiec 2018, 18:17

No i super. Załatwione. A zapłatę przekaż na jakiś szczytny cel. Pozdrawiam.