|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
CorelDRAW - grafika wektorowa - CorelDRAW 2019
piotrdeska - 23 Październik 2019, 21:57 Temat postu: CorelDRAW 2019 Właśnie zrobiłem upgrade z X7 do CorelDRAW 2019 i nie wiem gdzie szukać dodatków gotowych projektów, bitmap itp. o których jest mowa na opakowaniu.
Bardzo dziękuję za podpowiedź.
Cysorz - 24 Październik 2019, 18:24
Nie mam co prawda 2019, ale do tej pory wystarczyło zarejestrować program w serwisie Corela i po zalogowaniu uzyskiwało się dostęp do wielu dodatków.
piotrdeska - 24 Październik 2019, 20:27
Dzięki za zainteresowanie.
Zauważyłem że 2019 rządzi się już innymi prawami obsługi dodatków niż w X7 mialo to miejsce. Po zarejestrowaniu niestety nie widzę żadnego komunikatu, ale podczas użytkowania programu dziś zobaczyłem w jednym z narzędzi strałkę do pobierania i klikając w nią wyskoczyło okno co mogę pobrać bezpłatnie a co płatnie - pobrałem wszystko co bezpłatne lecz nie wiem jak z tego korzystać chodzi mi o to gdzie się pobrały wszystkie przykładowe projekty wektorowe itp. sprawy...
Cysorz - 24 Październik 2019, 22:04
Prawdopodobnie masz je tylko na swoim wirtualnym koncie (w tzw. chmurze) - tak to niestety teraz działa...
Ale powtarzam - nie mam tej wersji Corela, więc nie mogę tego potwierdzić.
|
|