|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
CorelDRAW - grafika wektorowa - W letnim nastroju
tadekk - 27 Lipiec 2020, 10:54 Temat postu: W letnim nastroju Odkryłem rysunek który przygotowałem jako zabawę dla kogoś komu pomagałem opanować rysowanie w programie CorelDRAW, trochę by sprawdzić, czy dokładnie słuchał. A że pora letnia, to pokażę Wam tą zabawę - test.
restauro - 28 Lipiec 2020, 20:10
Trzy znalazłem
Trurl - 28 Lipiec 2020, 21:29
A ja - dwie. Cóż, już wzrok nie ten...
restauro - 28 Lipiec 2020, 22:55
Kliknij F4 i zaznacz wszystko
Cysorz - 29 Lipiec 2020, 00:32
Trzy.
Myślałem, że może jest jakaś ukryta warstwa, ale nie...
Shame - 29 Lipiec 2020, 20:52
No panowie...
Chociaż uważam, że już tekst jest zasadniczo nieprawidłowy i wprowadza w błąd. Powinno chyba być: "w tym projekcie ukryte są 4 gruszki", a nie w "na tym rysunku" bo faktycznie na rysunku są tylko 2 gruszki
restauro - 29 Lipiec 2020, 21:29
Tak ,czwarta jest na drugiej stronie . Nowsze wersje programu mają bardziej czytelny Menedżer Obiektów .
kek - 12 Sierpień 2020, 17:36
Witam.
Według mnie są tylko trzy.
Ta "niby" czwarta to jest ta sama, która występuje na pierwszej stronie.
Elementy ułożone poza stroną roboczą będą widoczne na wszystkich stronach, ale to wciąż ten sam element. Jeśli dodać kolejne strony, to ten element też będzie widoczny.
Wystarczy skasować go na pierwszej stronie, a zniknie też z innych.
Pozdrawiam
tadekk - 30 Sierpień 2020, 11:29
Shame napisał/a: | Powinno chyba być: "w tym projekcie ukryte są 4 gruszki", a nie w "na tym rysunku" bo faktycznie na rysunku są tylko 2 gruszki |
Racja, trochę mylące, ale czy za łatwe było by fajne.
|
|