|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
![](images/print.gif) |
Ciekawe strony - Forum Poligraficzne
Palazzo - 21 Marzec 2008, 13:03 Temat postu: Forum Poligraficzne Witam,
Zapraszam wszystkich zainteresowanych grafika reklamowa i poligrafia na nowo powstale forum: www.poliforum.net
Pozdrawiam,
PS. Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych!
IdCzarek - 21 Marzec 2008, 16:39
pomyłka
pitek713 - 19 Maj 2014, 20:44 Temat postu: Re: Forum Poligraficzne Gorąco polecam Tablice reklamowe Kraków sprawdźcie a nie będziecie tego żałować
Shame - 19 Maj 2014, 20:46
Ryyyyybyyy, świeże ryyyybyyyy!
Cysorz - 19 Maj 2014, 22:12
Powiększanie penisów, przepowiadanie przyszłości i nauka szybkiego czytania...
MOŻE BY TAK WRESZCIE JAKIŚ PRAWDZIWYCH MODERATORÓW TU USTAWIĆ???
Shame - 20 Maj 2014, 06:32
Malutki napisał/a: | MOŻE BY TAK WRESZCIE JAKIŚ PRAWDZIWYCH MODERATORÓW TU USTAWIĆ??? |
Zdaje się, że s-p-i-n jest tutaj modem. Niech mnie licho, ale on mi zawsze wyglądał na fałszywego :-o Myślę, że Roland, chociaż zapewne nie jest w stanie śledzić całego forum, to ma jako takie pojęcie o tym, kto przyczynia się do rozwoju i życia forum najbardziej, prawda? Może nie tyle modów, co jakiegoś Junior Admina (z odpowiednimi uprawnieniami) ustawić, który mógłby doglądać i opiekować się forum, co? Wtedy Roland nie byłby zobligowany do pracy przy forum, jeśli nie ma na to czasu A taki Admin Jr. mógłby powoływać moderatorów, uporządkować forum itp.. Moglibyśmy zrobić ankietę, coś w rodzaju wyborów Oczywiście zwycięzca musiałby chcieć przyjąć posadę Jeśli się nie zgodzi, to weźmie ją drugi w kolejce. Co wy na to? Demokracja to jeden z najgorszych systemów społecznych, ale jak dotąd nie mamy nic innego a sprawdzała się nawet przy populacji 10.000 (starożytna Grecja) więc chyba damy radę
Ot, taka mała petycja
Miałbym też inną, o której już pisałem, ale to wymaga pracy i współpracy, więc nie wiem, czy byłoby możliwe do realizowania w tak zawistnym, skłóconym, rozpasanym, infantylnym, cynicznym i wyrachowanym towarzystwie, jak Nasze
restauro - 20 Maj 2014, 12:48
Jakiś czas temu Roland proponował żeby się ktoś zgłosił do pomocy , ale chyba bez odzewu.
Shame - 20 Maj 2014, 13:55
Pytał? Wydawało mi się, że czytam wszystkie posty... W takim razie chyba mi umknęło. Jeśli aktualne, to się zgłaszam
restauro - 20 Maj 2014, 14:59
http://corel.wodip.opole....ighlight=#42338
Cysorz - 20 Maj 2014, 18:34
Ależ moderator nie musi się znać na PHP - to już działka admina. A pisząc PRAWDZIWYCH miałem na myśli takich, którzy mogą np. takim spamerom kasować/edytować wiadomości. To, że ja (i nie tylko) mam przy nicku tytuł "Moderator" nie znaczy tutaj zupełnie nic!
To, że do tej pory w miarę panuje "spokój" nie znaczy wcale, że tak będzie zawsze, a wierz mi - mam doświadczenie z walką ze spamerami. Wystarczy jeden kumaty, żeby to forum zamienić w śmietnik...
Jestem gotów się poświęcić i w dwa, trzy dni pokazać, że można w takim czasie zamieścić 4-cyfrową liczbę wątków - i nawet się wysilał nie będę, bo zrobi to za mnie pewien sprytny programik ;)
Shame - 20 Maj 2014, 18:37
Oj restauro, to nie to samo. Ja znam sama obsługę php by Przemo, bo nie raz zakładałem takie fora, ale to nie znaczy, że potrafię usunąć z nich bugi i buraki. Nie jestem programistą. Potrafię się w nim poruszać z panelu admina, ale to wszystko. Nie umiem grzebać w kodzie, a wygląda na to, że o to pytał Roland, bo poszczególne moduły forum są lekko wahnięte. Moja opinia? Już ją wypowiedziałem w podlinkowanym przez ciebie temacie - przenieść się na phpBB3 z całym inwentarzem (wczytałem się w temat i wiem, że udaje się przetransferować całe fora, nawet z załącznikami do postów itp.), tylko to nie jest sztuka w 3 kliknięciach, tylko saga i epopeja, ale się da. To forum ma już 11 lat i nie wygląda na to, żeby było ruszane A czas leci. Skrypty się zmieniają, wtyczki aktualizują, SQL update'uje, a BB code zyskuje na objętości.
A w tym temacie mówiłem raczej o moderatorach i MOŻE junior adminie - żeby zrobić porzadek z poziomu działów i topiców. Do tego mogę się zgłosić
Artur Miernik - 21 Maj 2014, 05:36
Odejszła kupa nu Sara Goldfarb. Pszedam szuwaks.
|
|