|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
CorelDRAW - grafika wektorowa - Aktualizacja Corel Draw X3 do nowszej wersji
oktawan - 28 Październik 2020, 20:26 Temat postu: Aktualizacja Corel Draw X3 do nowszej wersji Witam, Posiadam oryginalną wersje programu Corel Draw x3 Graphics suite (3 płyty). Chciałem zapytać jak instaluje sie takie oprogramowanie (rejestracja programu) i czy można zrobic aktualizacje np do X8 bądź nowszej wersji? Jak to się odbywa? Czy jest dodatkowa opłata jak się aktualizuje? Z góry dziękuje
restauro - 30 Październik 2020, 09:15
Można do wersji X19 .To ostatnia wersja która jest dostępna w formie nieograniczonej czasowo licencji. Musisz znaleźć autoryzowanego dystrybutora i kupić jako uaktualnienie , najlepiej ostatnią dostępną wersję programu. Wykaz autoryzowanych dystrybutorów ,można znaleźć na stronie Corela.
lajosz - 30 Październik 2020, 18:12
restauro napisał/a: | Można do wersji X19 .To ostatnia wersja która jest dostępna w formie nieograniczonej czasowo licencji. |
Wydaje mi się, że nie do końca tylko ta wersja :
restauro - 30 Październik 2020, 19:54
Teoretycznie wydaje się ze tak ale po kliknięciu na " Chcesz dokonać uaktualnienia? " przenosi na roczna lub miesięczna licencję .
Gdzieś na stronie Corela czytałem ze możliwe jest to tylko do wersji X 19
Najlepiej kupić wersję pudełkową , chyba 50 zł drożej i zapytać autoryzowanego dystrybutora jakie są opcje ?
Opłaca się kupić najnowszą , ponieważ kosztuje w zasadzie tyle samo co starsze uaktualnienia .
Dołączam listę partnerów firmy Corel
https://www.corel.com/pl/partners/
|
|