|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Pomóż mi wykonać rysunek - Prośba o pomoc w przetworzeniu na wektor
szczechkamil - 5 Czerwiec 2022, 13:51 Temat postu: Prośba o pomoc w przetworzeniu na wektor Witam,
zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc w zwektorowaniu załączonych plików. Niestety nie mam w lepszej jakości. W załączeniu dwa pliki: herb i środek herbu w drugim pliku (w pliku z herbem, czerwona część środkowa, jest znacznie gorszej jakości). Zwracam się z prośbą o zwektorowanie obu.
Dziękuję za pomoc.
Pozdrawiam,
Kamil Szczęch
restauro - 9 Czerwiec 2022, 17:05
http://diecezja.bydgoszcz...Tyrawa-herb.svg
Podobny plik w wektorowym formacie svg .
Śmietana - 10 Czerwiec 2022, 08:03
Dzień dobry,
Przepraszam że zaśmiecam ten temat.
Mam problem z dodaniem nowego tematu. Wyskakuję jakiś błąd a mam pilną potrzebę :( .
Czy mogę mimo wszystko prosić o pomoc tutaj ?
Mój corel x5 pracuje normalnie mogę robić w nim grafiki nawet przez kilka godzin ale jak przychodzi do zapisania eksportowania lub publikacji to program zwyczajnie się wyłącza. Czy można to jakoś naprawić ? Próbowałam F8 ale nic to nie dało :( Naprawa z płytą również nic nowego nie wniosła.
Każdy nowy dokument wywala i niestety wszystkie stare które mam na komputerze też po otworzeniu i ponownym zapisaniu się wyłączają.
Błagam o pomoc.
restauro - 10 Czerwiec 2022, 11:44
W taki sposób zachowuje się wersja testowa, kiedy mija okres próbny.
Śmietana - 13 Czerwiec 2022, 11:11
Dziwne, bo to COREL z licencją , komercyjny.
Cysorz - 13 Czerwiec 2022, 16:00
Być może firma Corel uznała, że używasz spiraconej wersji - czasami wystarczy zainstalować ją na innym urządzeniu czy na innym adresie IP i program jest blokowany. Z własnego doświadczenia wiem, że nie pomogą żadne reklamacje, bo Cię normalnie oleją.
Jeżeli jednak w programie masz aktywne opcje zapisu, eksportu czy drukowania to jednak raczej nie to i ciężko będzie znaleźć przyczynę. Próbowałeś instalować program na innym komputerze?
Tak na marginesie: jeżeli masz legalną wersję programu to po prostu dociągnij sobie inną wersję z netu i spróbuj z niej zainstalować program - masz prawo do tego, by mieć kopię zapasową zakupionego programu...
|
|