|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
![](images/print.gif) |
CorelDRAW - grafika wektorowa - CorelDraw Graphics Suite 2021 SE - tnie się zoom
djchasey - 4 Luty 2023, 13:55 Temat postu: CorelDraw Graphics Suite 2021 SE - tnie się zoom Witajcie. Mam problem z Corelem 2021 SE. Pomimo zaktualizowania go, zoom działa tragicznie. Tnie się, rozmywa czcionki i bitmapę, które dopiero po pewnym czasie wyostrza. Nie idzie na tym dziadostwie pracować. Parametry komputera to: i7 6700k 4.0ghz, dysk ssd m.2 500g, 32gb ram ddr4, grafika geforce gtx 1060 6bg. Nowo postawiony system windows 10 pro z najnowszymi sterownikami na wszystko jakie są. Czy ktoś ma podobny problem? Idzie to jakoś rozwiązać?
Z góry dzięki za wszelkie wskazówki.
Poniżej link do filmiku jak to działa:
https://drive.google.com/file/d/1bR1ckkNMD_JG047MNgC-Zih3ZptEYplH/view?usp=share_link
lajosz - 4 Luty 2023, 15:26 Temat postu: Re: CorelDraw Graphics Suite 2021 SE - tnie się zoom Mam niemal identyczny sprzęt, z tym że system to WIN 8.1 i karta GTX 1070.
Do tego Corel 2020 (Full)
Jeśli wstawisz ten plik na forum, to zobaczę jak to będzie u mnie wyglądało, bo bardzo możliwe, że ten Twój plik (na filmiku bardzo długo się ładuje) ma POTĘŻNĄ rozdziałkę sztucznie utworzoną, więc komp ma czym "mielić"
|
|