Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Zlecę/wykonam pracę - Pomoc w stworzeniu grafiki.

Belp666 - 27 Sierpień 2025, 14:25
Temat postu: Pomoc w stworzeniu grafiki.
Witam niestety ale nie mam stacjonarnego komputera zeby sam zrobic takie czary i niestety ale sam sie dobrze na tym nie znam. Mianowicie potrzebuje pomocy w stworzeniu obrazu tak aby te dwa zdjęcia połączyć w jedno i wyciąć tło.

Zeby efekt końcowy wyglądał tak tylko bez tła

gogo89 - 18 Grudzień 2025, 06:07
Temat postu: Womens In Your City - Anonymous Sex Dating - No Selfie
Womens In Your Town - No Selfie - Anonymous Casual Dating
To już 3 raz ktoś nieuprawniony korzysta z tego konta Jeśli masz problem z dostępem daj znać .

Belp666 - 11 Marzec 2026, 00:27

I ewentualnie zrobic jakis magiczny myk żeby to zdjęcie

Miało taka sama jakość jak tamte wyżej..

restauro - 11 Marzec 2026, 07:50

Trzeba narysować w formacie wektorowym
Belp666 - 11 Marzec 2026, 09:32

Niestety nie mam takich umiejętności i mozliwosci, dlatego napisałem tutaj, jezeli niezbyt zeby taki temat wisiał go mozna zamknąć.
restauro - 12 Marzec 2026, 13:22

Program CorelDraw ma opcję Trasuj Mapę Bitową , pokazuje się po wgraniu bitmapowego obrazka . Możesz pobawić się tą opcją ,jeśli nie potrafisz narysować. Możesz również poczekać aż znajdzie się chętna osoba do rozwiązania Twojego problemu .
restauro - 12 Marzec 2026, 14:18

Rysunek trasowany ,możesz otworzyć go w CorelDraw jako rysunek wektorowy . W celu uzyskania czytelniejszych szczegółów zmieniłem kolory w bitmapie , przed trasowaniem . Prawdopodobnie nie jest idealny trzeba więc po rozgrupowaniu należy dopieścić szczegóły i zmienić kolory na pierwotne .
Belp666 - 12 Marzec 2026, 17:17

W sumie procz tych kolorów i paru niedociągnięć dolnych dziąsłach to wszystko mi pasuje, dziekuje uprzejmie!
Belp666 - 13 Marzec 2026, 01:53

A zapytam juz tak tylko opcjonalnie jest szansa żeby ktoś nałożył na pierwsze zdjęcie taka "ramke" jak na drugim? Najlepiej w kolorze tej maski albo taki srebrno/szaryciemny, niestety nie mam stacjonarnie tego zrobić . I zapisać tak by nie tracic jakości pierwszego zdjęcia