| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Logo w corelu kto zrobi do szkoły ?
radzio324 - 19 Kwiecień 2008, 21:32 Temat postu: Logo w corelu kto zrobi do szkoły ? Witam dostałem w szkole takie polecenie żeby zrobić logo w Corelu dla chętnych żeby poprawić sobie ocene :
Zrób logo firmy która ma nazwę Mot-firm i zajmuje się kolczykami i bransoletkami.
Ja bardzo na corelu sie niestety nie znam :(
Pomożecie ??
s-p-i-n - 19 Kwiecień 2008, 21:45
jaki sens ma zrobienie logo, skoro nie bedziesz wiedzial jak zostalo wykonane? co bedzie jak nauczyciel zapyta jak to zrobiles? i poco zakladasz ten sam temat w roznych dzialach?
radzio324 - 19 Kwiecień 2008, 23:29
zalozylem w 2 dzialach zaraz z tamtad usune, nie bedzie pytal 8 osob ma te prace przyniesc mu na plytach a on sobie sprawdzi to juz sam bardzo mi na tym zalezy bo chodzi tu o ocene :( wizytówke bym jeszcze zrobil a w logo to juz nie bardzo a jestemw 1 klasie technikum:( pomozecie ? prosze
ABu - 20 Kwiecień 2008, 00:45
| Cytat: | | bedzie pytal 8 osob ma te prace przyniesc mu na plytach a on sobie sprawdzi to juz sam |
Chcesz gotowca?...
| Cytat: | | bardzo mi na tym zalezy bo chodzi tu o ocene :( |
I chcesz, żebyśmy Ci na tą ocenę zapracowali?...
| Cytat: | | wizytówke bym jeszcze zrobil a w logo to juz nie bardzo a jestemw 1 klasie technikum:( |
Jaki problem zrobić logo, jeśli potrafi się robić wizytówki? Chyba, że Ci czasu szkoda?
Kurde, jak widzę takich ludzi, którzy chcą podnieść sobie oceny nic nie dając z siebie to się we mnie krew gotuje. Ciesz się człowieku, że nie masz zajęć ze mną, bo tak bym Cię przetrzepał z tego Corela, że do końca życia byś go wspominał.
A poza tym życzę Ci, żeby Twój nauczyciel namierzył Cię tak samo łatwo jak ja, panie Radosławie M**r**a. Pamiętaj, że anonimowość w internecie to bajki...
radzio324 - 20 Kwiecień 2008, 14:47
Aj Boże nie to nie, ktoś mi łaske robi ... a anonimowość w internecie jest - spudłowałeś <hahaha>
radzio324 - 27 Kwiecień 2008, 22:53 Temat postu: :( ja juz z tym logiem nie moge po prostu nie jestem dobry w tych programach a zostało mi 2 ostatnie dni prosze pomozcie, ja sie jakos odwdziecze, zdjecia potrafie ładnie przerabiac i wogóle koledzy pomozcie ... :(
|
|