|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - koszykówka-logo
jagna - 30 Kwiecień 2008, 03:38 Temat postu: koszykówka-logo nie jest to wielkie cudo - po prostu ostatnia pracka... logo zrobione przez Polaka dla australijczyków, którzy lecą do Ameryki grać z resztą świata :)
michw - 30 Kwiecień 2008, 16:27
Wygląda super..
jagna - 16 Maj 2008, 04:31
a to reszta rodzinki....
uroczy - 16 Maj 2008, 04:42
Jesteś samoukiem czy jednak wykształconym grafikiem :) czy może kimś po ASP :) ??
JarekDRAW - 16 Maj 2008, 05:12
No ^Jagna, znowu pokazałaś klasę
Zresztą jak zwykle !
Pozdrawiam
rafales - 16 Maj 2008, 08:18
a czy ktoś pomoże mi w zrobieniu takiego papieru jak zapodała jagna?
Układ mi się podoba. Tylko moje skromne logo i tyle.
wawel - 16 Maj 2008, 08:36
Podobaja mi sie te prace zwlaszcza wizytowka jest taka mocna w wyrazie. Moja uwage tez w tych pracach zwraca inna estetyka taka wlasnie nie polska co chyba jest zrozumiale biorac pod uwage odbiorcow i kraj.
pozdr.
jagna - 19 Maj 2008, 00:54
dziękuję za dobre słowa :)
Nie wydaję mi się, że to chodzi o kraj, w którym się projektuje - ta praca jest robiona w Australii ale na potrzeby amerykańskie:) Ja po prostu lubię mieć informacje poukładane jak należy i często wywieram presję na moich klientach;)
To kwestia mojego stylu .....
rafales - 19 Maj 2008, 07:26
jagna napisał/a: | dziękuję za dobre słowa :)
Nie wydaję mi się, że to chodzi o kraj, w którym się projektuje - ta praca jest robiona w Australii ale na potrzeby amerykańskie:) Ja po prostu lubię mieć informacje poukładane jak należy i często wywieram presję na moich klientach;)
To kwestia mojego stylu ..... |
A ile jagna kosztuj eu Ciebie pomoc w zrobieniu loga, grafiki z kodem na aukcje i papieru firmowego?
Może nie musiałbym składać Ci zapytania na wykonanie tego, ale jakąś pomoc w wykonaniu w/w elementów.
jagna - 19 Maj 2008, 07:57
Oj, Jarek cię pogoni za pisanie postu w niewłaściwym miejscu
Jeśli masz konkretny pomysł a nie wiesz jak go zrealizować, to chętnie pomożemy ci na forum....
JarekDRAW - 19 Maj 2008, 15:13
jagna napisał/a: | Oj, Jarek cię pogoni za pisanie postu w niewłaściwym miejscu |
Hehe, no dokładnie!!! Od takich rzeczy jest PW, lub jeżeli chodzi o pomoc to odpowiedni dział
Pozdrawiam
tomczy_twsm - 4 Czerwiec 2008, 17:27 Temat postu: Re: koszykówka-logo
jagna napisał/a: | nie jest to wielkie cudo - po prostu ostatnia pracka... logo zrobione przez Polaka dla australijczyków, którzy lecą do Ameryki grać z resztą świata :) |
W koszuleczce dałbym logo na lewej piersi...
Pozdrawiam
|
|