|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Zlecę/wykonam pracę - Błagam pomóżcie!!!!!!!!
agnesss - 17 Maj 2008, 14:06 Temat postu: Błagam pomóżcie!!!!!!!! Mam ogromną prośbę!!!!!!! Muszę zrobić na informatykę logo własnej firmy używając co najmniej 5 funkcji. Chciałabym zrobić logo firmy ,,Coffe shop" ale zupełnie nie wiem jak się za to zabrać, ponieważ nie mieliśmy lekcji z Corela na lekcjach. Nie mam czasu na to by czytać wszystkie str www na ten temat i poznawać Corel'a ponieważ mam mnóstwo do zrobienia pod koniec roku. M.in mam akcje sprawdzające ze wszystki przedmiotów za niecałe 2 tygodnie. Jestem załamana. Dla was- profesjonalistów to będzie chwilka, a dla mnie wieczność. Błagam pomóżcie!!
gleba - 17 Maj 2008, 18:20
podaj maila to wysle w corelu jak chcesz
agnesss - 17 Maj 2008, 19:17
jezu dzięki!!
mój mail to agusia272@wp.pl
A mógłbyś mi jeszcze napisać w kilku zdaniach jak ty w ogóle to zrobiłeś??
Na prawdę nie wiesz jak jestem ci wdzięczna.
Uratowałes mi życie :)
gleba - 17 Maj 2008, 19:21
A nie ma za co
narysowałam prostokąt na nim napis ctrl+K żeby rozłączyć . Zamiast literki o wstawiłam kółeczko z filizanką zgrupowałam i dodałam cieć pod napis
gleba - 17 Maj 2008, 19:29
Wyślę Ci rano bo cus poczta mi fiksuje
Pozdrawiam Beata
agnesss - 17 Maj 2008, 19:29
Jeszcze raz bardzo dziękuję :)
Tylko jakbyś mi mógł wysłać jeszcze ten rysunek na maila to będę twoją dłużniczką ;p i już ci daję spokój ;p
na prawdę dziękuję jeszcze raz :)
agnesss - 17 Maj 2008, 19:30
A przepraszam zanim wysłałam nie przeczytałam co napisałaś :) no i przepraszam, że pomyliłam twoją płeć ;p
Dzięki :)
gleba - 18 Maj 2008, 07:45
dalej poczta mi nie chodzi więc spakowałam i jest na forum
|
|