| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - coreldraw nie działa
alik - 30 Czerwiec 2008, 15:51 Temat postu: coreldraw nie działa witam. coś dziwnego mi sie narobił działa corelphotopain a coreldraw nie. nie da sie uruchomić. przy próbie włączenia wyskakuje : "statusbat configuration file jest uszkodzony a potem ma stary format" tak samo "menu configuration file.." i d"ocking config..", po ponownym instalowaniu to samo. może ktoś wie jak to naprawić.
s-p-i-n - 30 Czerwiec 2008, 16:51
Trzymaj wciśnięty klawisz funkcyjny F8 w czasie uruchamiania się Corela i odpowiedz Tak.
Zostanie wówczas przywrócony domyślny interfejs użytkownika - to powinno pomóc.
alik - 1 Lipiec 2008, 08:21
działa no pewne pliki dalej nie ale to przez nie pewnie się posypało(więc poszły w kosz) i teraz OK. wielkie dzięki
Asdef - 3 Lipiec 2008, 16:18
| s-p-i-n napisał/a: | Trzymaj wciśnięty klawisz funkcyjny F8 w czasie uruchamiania się Corela i odpowiedz Tak.
Zostanie wówczas przywrócony domyślny interfejs użytkownika - to powinno pomóc. |
ja bym umieścił ten cytat jako ogłoszenie... na stornie gł. forum ;)
bo 98% problemów ma podłoze resetowania ustawien ;)
czytać ludzie foru, czytać.. bo 50% kłopotów zostalo rozwiązane wcześniej ;)
s-p-i-n - 3 Lipiec 2008, 17:40
| Asdef napisał/a: | | s-p-i-n napisał/a: | Trzymaj wciśnięty klawisz funkcyjny F8 w czasie uruchamiania się Corela i odpowiedz Tak.
Zostanie wówczas przywrócony domyślny interfejs użytkownika - to powinno pomóc. |
ja bym umieścił ten cytat jako ogłoszenie... na stornie gł. forum ;)
bo 98% problemów ma podłoze resetowania ustawien ;)
czytać ludzie foru, czytać.. bo 50% kłopotów zostalo rozwiązane wcześniej ;) | Przed napisaniem posta wciśnij F8 i sprawdź czy problem nadal występuje :D
JarekDRAW - 3 Lipiec 2008, 20:06
Tak, tak ja też bardzo lubię guzik F8 jeszcze nigdy mnie nie zawiódł
Pozdrawiam
|
|