Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Zlecę/wykonam pracę - WSPÓŁPRACA

alikwotka - 7 Lipiec 2008, 00:58
Temat postu: WSPÓŁPRACA
Witam pięknie

Od niedawna prowadzę mini działalność reklamową w mini mieście. Bardzo dużo czasu spędzam przy komputerze, a ponieważ jestem samoukiem na dodatek z niewielkim doświadczeniem, czasem cały dzień poświęcam na coś, co z pewnością osoby znające program zrobiłyby w godzinę :) Zamówień nie jest dużo, ale są :) i na dzień dzisiejszy kleinci muszą czekać ok. 2 tygodni na ich realizację. Do czego dążę... Szukam chętnych, którzy pomogliby mi w "przyspieszeniu" mojej działalności :) Nigdy nie sądziłam, że będę kogoś potrzebowała do pomocy, więc nie mam pojęcia jak miałaby wyglądać współpraca - i tu będę liczyła na Państwa propozycje i sugestie.
Czy będzie to umowa zlecenie, czy umowa o dzieło? Jak długo czeka się na projekt? Kiedy się płaci (raz w miesiącu czy np. przy każdym wysłanym projekcie)? Inne pytania - dla zainteresowanych na maila :)
Podkreślę jeszcze raz, że zależy mi na dobrej cenie, gdyż póki co nie stać mnie na te "normalne". Jeśli ktoś byłby zainteresowany, bardzo proszę o kontakt, na pewno się odezwę.
Pozdrawiam!!!

gleba - 7 Lipiec 2008, 16:12

chętnie porozmawiam na temat współpracy
tel. 601 404806

RioAngelo - 9 Lipiec 2008, 10:56
Temat postu: xxx nie namalujemy już chyba nic xxx
ale to już widzę chyba po rozmowie:)
gleba - 9 Lipiec 2008, 21:35

rozmowy nie było, 00000-odzewu i po co to pisać takie posty
alikwotka - 10 Lipiec 2008, 22:20
Temat postu: :)
Temat póki co zakończony.
Jeszcze raz przepraszam Glebę za brak odzewu!!!

Dziękuję wszystkich i pozdrawiam!!!

pogania3 - 27 Styczeń 2009, 22:59

posiadam doswiadczenie w tego typu dzialalnosci - przed wyjazdem prowadzilem taka sama

moje gg to 9401543

alikwotka - 11 Marzec 2009, 21:45

Witam ponownie
Temat już nieaktualny. Niestety nie potrafię usunąc go z listy :(