Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

CorelDRAW - grafika wektorowa - problem - TEMP Drive or Output Drive may be full

ladyaga - 13 Sierpień 2008, 13:26
Temat postu: problem - TEMP Drive or Output Drive may be full
Witam wszystkich! Mam Corela 12 i (niestety) Vistę. Chcialam zapisać pewien projekt, ale wyskoczył mi komunikat TEMP Drive or Output Drive may be full Nie dość że nie mozna zapisać, to nawet nic zrobić w tym dokumencie.
Zaznaczę, iż usunęłam już wszystkie *.temp i że mam jeszcze zapas pamięci na kompie.
Nie chciałabym stracić tego projektu, bo trochę nad nim siedziałam. Wszytkim pomocnym z góry dziękuję!

Joanna Suska - 13 Sierpień 2008, 20:57

Mozesz sprobowac zrobic eps-a - kiedys jak mi wyskakiwal taki blad - mi w tej sytuacji dzialalo....
wawel - 13 Sierpień 2008, 21:08

Jeszcze mozna sprobowac skopiowac to do nowego dokumentu (przez schowek) i zapisac jako nowy plik.
Joanna Suska - 13 Sierpień 2008, 21:43

nie mozna utworzyc nowego dokumentu... kiedys mialam czesto taki problem... przeklinalam, bo wiele prac musialam zaczynac od nowa...
moskit - 19 Sierpień 2008, 08:02

Też kiedyś miałem coś takiego. Ale jeżeli na partcji systemowej jest zapas 2-3 giga a w Corelu w opcjach w pamięć "dysk podstawowy" jest ustawiony na innej partycji gdzie z reguły jest więcej wolnego miejsca. To chyba powinno byc wszystko ok. NIe wiem czy plik stronicowania tu nie ma coś do gadania i deklarowana pamięć (ale raczej nie).