|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Hyde Park - Sezon ogórkowy
Rosa - 14 Sierpień 2008, 07:34 Temat postu: Sezon ogórkowy Witam. Pomijając zmagania z naszym ulubionym programem graficznym czas jest wybitnie wypoczynkowy i sprzyja wyjazdom. Jak spędziliście urlop/wakacje ? A może zobaczyliście coś wyjątkowego, wartego polecenia ? Jakieś zdjęcia dokumentujące ? Napiszcie, proszę
Pozdrawiam.
wawel - 18 Sierpień 2008, 20:45
Sadzac z ilosci odpowiedzi to tu chyba sami pracusie i nikt sie nie "urlopuje" albo znalezli jakies super miejsce i nie chca sie podzielic informacjami na jego temat.
pozdr.
Sponsi - 18 Sierpień 2008, 21:34
Ja byłem w Liverpoolu, zobaczyć co słychać w normalnym świecie... a poza tym to troszkę małych fuszek, trochę zabawy (granie po sieci i nie tylko), trochę zakupów, trochę takich tam pierdółek.. próbowałem zająć się swoimi projektami, ale jakoś weny mi zabrakło w tych kluczowych tygodniach... no a koniec wakacji już wkrótce i do pracki.. ale mam powera, także jest dobrze : )
Rosa - 19 Sierpień 2008, 07:34
wawel napisał/a: | Sadzac z ilosci odpowiedzi to tu chyba sami pracusie i nikt sie nie "urlopuje" albo znalezli jakies super miejsce i nie chca sie podzielic informacjami na jego temat.
pozdr. |
... albo jeszcze nie wrócili
michw - 21 Sierpień 2008, 22:00
Ja kolejny czas urlopowy spędziłem w miejscu zamieszkania.. i juz mam dosyć. Mam nadzieję że w przyszłym roku gdzieś wyjadę.... w końcu
gleba - 24 Wrzesień 2008, 19:18
Michw witaj w klubie, hehhe ja tez nie pozwiedzałam i podejrzewam że wielu innych sie do tego klubu może przyłączyć
gleba - 24 Wrzesień 2008, 19:22
ps. zapisałam sie do studium grafiki komputerowej trzymajcie kciuki żebym była prymuską
Rosa - 25 Wrzesień 2008, 20:10
gleba napisał/a: | ps. zapisałam sie do studium grafiki komputerowej trzymajcie kciuki żebym była prymuską |
Biorąc pod uwagę całokształt Twojej twórczości - poradzisz sobie. Nawet bez jakichś specjalnych zabiegów z naszej strony ...
wawel - 26 Wrzesień 2008, 07:24
Jak wygladaja takie zajecia w studium grafiki, czego tam ucza?, Jakie przedmioty? i ile to trwa?
...jesli to nie sekret...oczywiscie
pozdr.
gleba - 27 Wrzesień 2008, 15:18
Własnie jestem na zajęciach teraz mam Ps, studium trwa 1 rok
zajecia z corela, ps,publisher,flesz, zajecia plastyczne(kompozycja), tworzenie stron www.reszta.pl jeszcze nie wiem
wawel - 28 Wrzesień 2008, 18:46
ale na zajeciach z Corela to sie chyba nudzisz
michw - 30 Wrzesień 2008, 20:18
A ta mniej przyjemna część tzn. koszty takiego studium plasują się na jakiej wysokości?
gleba - 4 Październik 2008, 07:54
160 zł miesiecznie wporowniu z licencjatem to nie jest masakra finansowa
michw - 6 Październik 2008, 19:22
Dokładnie... Ja się rozglądałem za jakąś wyższą uczelnią i nawet znalazłem ciekawą propozycję w WSInf, w Łodzi. Ale w porównaniu do tych 160zł to koszmarną kasę sobie życzą... 500zł/miesięcznie... Może w przyszłym roku dam radę...
gleba - 11 Styczeń 2009, 07:57
No tak za "wiedzę" trzeba płacić w każdym bądż razie pozdrawiam z zajęć co za nie ludzka godzina na naukę
Rosa - 11 Styczeń 2009, 16:01
Ano, właśnie ! Gleba, jak tam w szkole ? Jakieś zaliczenia ? :)
gleba - 14 Styczeń 2009, 14:19
same 5 i 6 hihihiih chyba jestem orzełką
Rosa - 14 Styczeń 2009, 21:41
Gratuluję A możesz napisać/pokazać za co te piątki i szóstki ? Tzn. co musisz zrobić w ramach zaliczeń ?
wawel - 14 Styczeń 2009, 22:15
no co ty Rosa, nie wiesz za co te 6 tki...za urode
Rosa - 16 Styczeń 2009, 11:57
wawel napisał/a: | te 6 tki...za urode |
... ciekawa jestem, co na to Gleba ?
gleba - 13 Marzec 2009, 09:03
hehehhe z urodą to u mnie krucho
szkoły jako takiej nie polecam niestety i o ile od ps may fajna bakę , która uczy nas to corel masakra- facet jest nauczucielem matematyki i każe nam jakies wykresy matematyczne rysoawć. Nie bardzo wiem co to ma wspolnego z grafika no ale.
Generalnie jestem podpadnięta bo mu nagadałam ,że nic nie umie
a 6 dostałam za laurkę na walentynki gdybys Rosa chciała wiedzieć
pozdrawiam
Rosa - 13 Marzec 2009, 16:52
gleba napisał/a: |
Generalnie jestem podpadnięta bo mu nagadałam ,że nic nie umie
a 6 dostałam za laurkę na walentynki gdybys Rosa chciała wiedzieć
pozdrawiam |
... wiesz, może ten facet sporo wie, tylko Ty go onieśmielasz ? Daj mu szansę. A tą laurkę Walentynkową możesz tu wrzucić ? ( jeśli jeszcze ją masz )
Pozdrawiam
gleba - 13 Marzec 2009, 20:34
laurki nie mam a szkoda taka piekna była
A facet od corela wyleciał na pskt i dobrze mu tak. Mamy nowego zdecydowanie przystojniejszego nie wspomne o umiejętnościach z dziedziny corela
|
|