|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - Długopis
Rosa - 11 Październik 2008, 18:38 Temat postu: Długopis Praca domowa z Corela
1cm - 11 Październik 2008, 19:02
Proste, estetyczne i eleganckie. Podoba mi się :)
Rozważyłbym tylko zmianę kroju na taki 'po długopisie', bo ten wydaje się taki 'stalówkowy'.
pzdr.
michw - 11 Październik 2008, 19:50
Wygląda ok, tylko ten przycisk do właczania jakoś tak dziwnie wygląda... niesymetrycznie.
Rosa - 12 Październik 2008, 16:28
Dzięki, panowie
Krój długopisu jest "wyjściowy",czyli tak wyszło ... sugestię zrozumiałam.
Przycisk jest niesymetryczny. W Corelu jest pewnie opcja, która automatycznie dopasowuje takie detale tylko, że ... jeszcze jej nie znalazłam Może jakaś podpowiedź ... ?
michw - 13 Październik 2008, 06:12
Wiesz nie wiem jakiej by funkcji zastosować do wyśrodkowania przycisku... Funkcja wyśrodkowanie elementów między sobą raczej się tu nie przyda... W zasadzie można chyba ręcznie to przesunąć, ew trochę ten przycisk rozszerzyć i myślę że będzie wyglądało ok...
freeminder - 13 Październik 2008, 08:51
Wystarczy przecież obrócić długopis do pionu i albo wybrać korpus i środkować do niego, albo narysować jakiś prostokąt szerokości długopisu.
Ogólnie całkiem fajny clipart:)
michw - 13 Październik 2008, 09:31
freeminder napisał/a: | Wystarczy przecież obrócić długopis do pionu i albo wybrać korpus i środkować do niego, albo narysować jakiś prostokąt szerokości długopisu.
Ogólnie całkiem fajny clipart:) |
Jest to napewno sposób...
Rosa - 18 Październik 2008, 15:23
Poprawa pracy domowej ...
|
|