|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
CorelDRAW - grafika wektorowa - Corel 12 a zmiana grubosci linii Problem
simondebelem - 29 Listopad 2006, 16:04 Temat postu: Corel 12 a zmiana grubosci linii Problem witam wszystkich
wpisywałem z kropką i w panelu wywoływanym F12 nic nie skutkuje chodzi mi o to że chce podac własną wartość a Corel podaje tylko własne już ustalone wartości :/ miał ktos z tym kłopot w 9 tce nie było kłopotu a tu teraz skucha
roland - 30 Listopad 2006, 08:04
Ja mam Corela 12 i mogę wpisywać z przecinkiem lub z kropką (ale wtedy Corel sam zamienia na przecinek) dowolną wartość i jest OK. Zobacz jak działa na pasku właściwości wpisywanie grubości. Możesz także zobaczyć czy pomoże uruchomienie Corela z przytrzymanym klawiszem F8.
Może masz coś nie tak ustawione z klawiaturą albo językiem?
simondebelem - 1 Grudzień 2006, 00:13
juz mi działa ktoś na google groups podsunął mi pomysł żeby zrobić blenda od włosowej lini do jakiejś kilku punktowej i potem sobie kopiować grubość z powstałych w ten sposób lini, zrobiłem tak i od tej pory Corel ujrzał moje wpisy nie wiem czemu i dlaczego ale to zadziałało może innym się ta informacja przyda
|
|