| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - drukowanie - problem
czarna-babi - 2 Styczeń 2009, 12:09 Temat postu: drukowanie - problem Witam :)
Mam jakis dziwny problem z drukowaniem. pracuje w 13-ce, robię projekt spa. Cały czas drukowałam na uczelni ( tam mają 11 ) w kolorze, na formacie A3 i nie było zadnych problemów. Ale ostatnio jak byłam drukowac znów ten projekt to zamiast wydrukowac mi cały projekt to wydrukowało mi tylko pare rzeczy a dokładniej - kolor parapetów, 4 panele i troche posadzki :P Nie potrafię rozgryźć czemu tak jest :/ Jeśli drukuje w domu ( na A4, czarno białe) to drukuje mi wszystko tak jak ma byc. Liczę na pomoc :)
Wojtek Kowalews - 2 Styczeń 2009, 15:13
Zrób z projektu *pdf lub raster i wydrukuj. Jeżeli czegoś brakuje to sprawdź czy warstwy nie są zabezpieczone przed wydrukiem.
s-p-i-n - 2 Styczeń 2009, 20:06
moze tez byc problem z drukarka
czarna-babi - 2 Styczeń 2009, 20:08
Spróbuje i raster i *pdf, w poniedziałek jade drukować, dam znac czy sie udało :)
escuire - 5 Styczeń 2009, 10:34 Temat postu: projekt w corelu Jeżeli byłby ktoś zainteresowanym drobną pracą, czyli wykonaniem projektu w corelu za odpowiednią cenę bardzo proszę o kontakt: escuire@o2.pl
czarna-babi - 8 Styczeń 2009, 00:03
Witam
Jeśli chodzi o ten moj wydruk, to przyszłam, otworzyli mi to w corelu 9 ( wczesniej mieli 11) i wydrukowało mi wszystko, nie wiedziec czemu,problem sam sie rozwiązał
Ale zrobilam wczesniej pdf i to jest bardzo dobre rozwiąznie.
|
|