|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Propozycje i uwagi - Nowe działy na Forum
roland - 4 Grudzień 2006, 13:06 Temat postu: Nowe działy na Forum Zgodnie z propozycją Asdef przeorganizowałem Forum, tak aby powstał nowy dział "Webmastering". Obecnie wprowadzony podział traktuję "płynnie", proszę więc o uwagi i sugestie co do połączenia kategorii lub ich podzielenia
Asdef - 13 Grudzień 2006, 17:04
Programowanie i tworzenie stron w językach programowania
jedynie php jest językiem programowania, asp, i inne.. to scrypty, w żargonie języki skryptowe
sorry, że się czepiam, ale kiedyś się zajmowałem programowaniem i mnie teraz to kole w oczy ;)
lepiej napisać…
Programowanie i tworzenie stron w językach skryptowych
maciek.st - 17 Styczeń 2007, 22:33
Proponuję utworzenie działu "pliki" w którym możnaby wrzucać linki do stron z brushami, czcionkami, poradnikami, instrukcjami do Corela...
anonymus - 17 Styczeń 2007, 23:26
Hmmm... Nie jestem przekonany czy jest sens tworzyć dział do którego wrzucałoby się jak do śmietnika linki które pokazują Google po wpisaniu któregokolwiek z tych haseł...
roland - 18 Styczeń 2007, 08:12
maciek.st napisał/a: | Proponuję utworzenie działu "pliki" w którym możnaby wrzucać linki do stron z brushami, czcionkami, poradnikami, instrukcjami do Corela... |
Poradniki i instrukcje można umieszczać spokojnie w dziale Tutoriale.
|
|