|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - logo - firma transportowa
Eedroc - 25 Styczeń 2009, 22:47 Temat postu: logo - firma transportowa Witam
Pierwszy projekt na logo firmy transportowej - chętnie poczytam co sądzicie :)
1cm - 26 Styczeń 2009, 22:52
a nie masz przypadkiem też wersji w 1 kolorze?
pzdr.
Eedroc - 26 Styczeń 2009, 23:38
Mam, oto ona:
LuckSkywalker - 27 Styczeń 2009, 16:41
Takie rachityczne i puste według mnie. Kojarzy mi się z firmami z lat 90tych. Sam zamysł tira i drogi w okół ziemi jest super ale styl wykonania mi nie leży.
DooSHeK - 27 Styczeń 2009, 17:49
pomysł genialny ale czcinka jakaś taka właśnie al'a stare filmy ;]
drakon - 10 Kwiecień 2009, 13:17
jak na logo to IMO za dużo szczegółów...
stempel - 28 Kwiecień 2014, 00:21 Temat postu: najlepsza firma transportowa Chcesz przetransportować spory ładunek do Grecji? Skorzystaj z usług BANEX Transport. BANEX Transport specjalizuje się w międzynarodowym transporcie towarów na relacji Polska - Grecja - Polska. To licencjonowany przewoźnik z ponad 20-letnim doświadczeniem na europejskim rynku. Oferują przywóz ładunków cało-pojazdowych i częściowych o różnej zabudowie. Przez lata działalności nawiązali silne relacje ze swoimi pracownikami i kontrahentami. Wieloletnimi klientami firmy są międzynarodowe koncerny jak i również sektor małych i średnich przedsiębiorstw. Wysoka jakosć świadczonej usługi oraz pełen profesjonalizm. Polecam zajrzeć na stronę www.transportgrecja.pl
Cysorz - 28 Kwiecień 2014, 16:25
Następny palant...
Artur Miernik - 29 Kwiecień 2014, 07:48
Odejszła do Pana Sara Kohn, dobra żona i matka. Pszedam odzież damską prima sort, rozmiar niski, sztuk kilka. Weksle, skup złota, odzysk wierzytełności. Dysponujemy też składem materiałów sypkich. Cukier, rachatłukum, towary kolonialne. Świece.
|
|