| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Corel X3 vs. 11
magnetia - 15 Luty 2009, 21:28 Temat postu: Corel X3 vs. 11 Krótko mówiąc: rok temu na zajęciach komputerowych w pracowni robiło się prackę w CD X3 i nie myślało, że trzeba będzie jej jeszcze kiedyś użyć i to na sprzęcie w domu, gdzie rządzi CD 11 (na dodatek trzeba to wetknąć do pliku fotoszczotki, ale z tym sobie chyba dam radę ). Próbuję ja ci włączyć tę prackę, a tu komunikat z krzyżykiem, że format nie ten i nie idzie.
Pytanie oczywiście brzmi: czy to z powodu niezgodności wersji czy jeszcze coś innego padło i co można w tej sytuacji zrobić
(jeżeli temat już był to bardzo przepraszam, ale nie udało mi się wyszukać )
jagna - 16 Luty 2009, 02:12
był i to bardzo często....
Ktoś musi ci ten plik przepisać do niższej wersi - załącz plik w Corel X3 i zobaczymy co da się zrobić
magnetia - 19 Luty 2009, 15:18
Byłabym bardzo wdzięczna. Proszę się nie śmiać, praca polegała na podrobieniu loga wydawnictwa zadanego przez ćwiczeniowca O ile pamiętam, nie przykładałam się za bardzo , trzeba będzie poprawić pewnie... Gdyby ktoś posiadający CD X3 lub X4 mógł przekonwertować, to byłoby cacy...
http://odsiebie.com/pokaz/1606341---eecd.html - oto nieszczęsny plik...
Rosa - 19 Luty 2009, 16:12
Proszę - nieszczęsny plik
jagna - 19 Luty 2009, 23:08
No proszę, to się nazywa expresowa pomoc:)
magnetia - 20 Luty 2009, 20:12
No po prostu wieeelkie dzięki
|
|