Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

CorelDRAW - grafika wektorowa - Wiosenna Promocja Corela

wawel - 1 Kwiecień 2009, 08:03
Temat postu: Wiosenna Promocja Corela
Wiosenna Promocja
....Jeśli zakupisz pakiet CorelDRAW Graphics Smite (w pełnej wersji, w pudełku lub do pobrania) między 1 maja 2009 a 31 czerwca 2009 roku, otrzymasz zniżke 30 %
Oferta dotyczy wyłącznie polskiej wersji językowej. Dostępna do wyczerpania zapasów *.

Zakup na preferencyjnych warunkach będzie możliwy po otrzymaniu specjalnego kodu promocyjnego, który będzie trzeba wpisać w formularzu zamówienia.

Promocja jest dostępna dla mieszkańców Polski z wyłączeniem dystrybutorów, sprzedawców detalicznych i innych firm sprzedających dowolne oprogramowanie lub usługi firmy Corel, pracowników firmy Corel UK Limited lub podmiotów stowarzyszonych oraz ich rodzin (dalej zwanych „Corel”), agentów firmy Corel oraz wszystkich osób związanych z prowadzeniem niniejszej promocji.

Wiecej jest tu...

-----------------------------------------------------------------------------
EDIT wpis z 02. 04
Promocja byla tylko 1 kwietniowo - Prima aprilisowa
pozdr.

Rosa - 1 Kwiecień 2009, 09:51

... a ja słyszałam -w radiowej Trójce chyba- że (oprócz zniżki )do pakietu dołączony jest tablet Bamboo One, dwie torby-reklamówki, ołówek HB i płyn do mycia szyb. Tylko w formularzu zamówienia trzeba wpisać pass - wiosna ...
Qualdi - 1 Kwiecień 2009, 11:32

Właśnie złożyłem zamówienie, dzięki za info!!!
:)

1cm - 2 Kwiecień 2009, 18:54

aczkolwiek 'Anniversary Edition' to już nie żart :)

pzdr.