|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
![](images/print.gif) |
FAQ - najczęściej zadawane pytania - [Problem]Corel powiekszony na cały ekran !?
Redston - 23 Grudzień 2006, 18:49 Temat postu: [Problem]Corel powiekszony na cały ekran !? W Corel photo paint 9 program powiekszył mi sie na cały ekran nie ma komend Plik,Edycja,maski,film itd poprostu nie ma obramowiania windowsowego
SCREEN
anonymus - 23 Grudzień 2006, 21:18
To zapewne efekt zażywania "zioła" ;)
Redston - 24 Grudzień 2006, 13:49
Wow gadasz jak potłuczony jak nie wiesz co zrobic zeby bylo normalnie to nie pisz bo tylko ludzi wk**wiasz
Asdef - 24 Grudzień 2006, 15:03
backspace - to jest ten klawisz którym kasujesz literki w wordzie...
Redston - 26 Grudzień 2006, 09:24
OOO dzieki Asdef spoko jestes
PS. Mam jeszcze jedno pytanie!
Utworzyłem obrazek o wymiarach 5x5 i zapisałem go jako pattern potem wypelniłem tym patterenem obrazek i chce zeby o wypełnienie bylo troche przezroczyste jak na usebarach co teraz zeby ustawic jakos przezroczystosc? Druga sprawa to co trzeba zrobic aby obrazek był wypukły?
Moja wersja to Corel photo paint 9
Asdef - 28 Grudzień 2006, 20:24
tam gdzie masz warstwy jest również suwak którym nadajesz przezroczystość do danej warstwy...
wypukły efekty??
Redston - 5 Styczeń 2007, 14:55
chodzi mi o taka wypukłosc jak na tym usebarze co masz w podpisie {PC - town) taka wypukłosc jak w photoshopie czy jest taka mozliwosc w corelu???
Asdef - 7 Styczeń 2007, 11:58
ja to zrobiłem interaktywnym wypełnianiem...
i nadałem przeźroczystość z góry na dół
dam ci przykład w załączniku w corel X3 TRIAL
|
|