|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - Logotyp dla "studio"foto
neoeinz - 31 Lipiec 2009, 20:19 Temat postu: Logotyp dla "studio"foto Znajomy poprosil o pomysl na logo, nazwa jaka chcial to artsmedia. Podalem mu pare pomyslow, co o nich myslicie :)
Prosze o szczere opinie :)
LINK PDF
Sponsi - 1 Sierpień 2009, 10:29
Spoko, jak tylko link będzie działać : )
neoeinz - 1 Sierpień 2009, 20:42
heh ale wstyd :D juz poprawione :)
Sponsi - 1 Sierpień 2009, 22:12
oja, różowy kolor? no nic.. heh
pierwsza linijka średnia.. trochę jest zburzony spokój i poukładanie - bo mimo, że ograniczasz prostokątem, to w środku jest chaos..
w drugiej jest o wiele lepiej.. kolorki totalnie "nie moje", ale te dwie pierwsze propozycje w drugiej linii to już coś wyjściowego do poprawki kolorów (sorry ; )
Niezłe są te dwa obok siebie podobne w przedostatniej linii jeszcze...
Fajne, tylko czerń i róż.. ja wiem, że ten oschły styl się teraz dobrze sprzedaje, ale ja akurat jestem dość konserwatywny... heh mnie odpychają np. te beżowe mebelki art deco, a to właśnie takim klimatem pachnie... :/
neoeinz - 2 Sierpień 2009, 20:34
generalnie znajomy tez najbardziej jest za druga linijka i wlasnie pierwsze propozycje.
Wiem od niego ze ich strona ma byc w odcieniach szarego po czern.
Myslalem jeszcze nad kolorem zoltym (ale cieplym zoltym) moze jakas sugestia z Twojej strony, z czym polaczyc szary, czarny.
|
|