| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - znikną pasek przybornika
zayzayer - 29 Sierpień 2009, 10:53 Temat postu: znikną pasek przybornika Mam taki oroblem że zniknął mi cały przybornik z paska (elipsa,kwadraty,proste,itp) czy ktoś mi podpowie jak przywołać go spowrotem tak żebym miał go na wierzchu-jest to wersjia 10 corel draw angielska.za ewentualne podpowiedzi dzieki
1cm - 29 Sierpień 2009, 11:58
Może poprzez przywrócenie do ustawień 'fabrycznych' (default settings).
Uruchom aplikację z wciśniętym klawiszem F8.
pzdr.
marol2 - 29 Sierpień 2009, 11:59
Przy starcie trzymać wciśnięty klawisz F8-wtedy program uruchomi się z domyślnymi ustawieniami
Joanna Suska - 29 Sierpień 2009, 20:08
Jest to co prawda polska wersja 11, ale w 10 mysle, ze powinno byc podobnie... Patrz zalacznik
zayzayer - 30 Sierpień 2009, 10:28
Wielkie dzieki -najłatwiej i najszybciej było zastosować sie do zaleceń Marola2-także podziękował.Pewnie nie jeden raz tu zagoszczę bo jak widać jestem poczotkującym "corelowcem" ale muszę przyznać że problemu nie nastrecza mi program tylko jezyk jaki mam czyli ang -a może wiecie gdzie szukać jakiegos spolszczenia i jak technicznie to zrobić -czyli gdzie lub w jaki folder wkleić ewent spolszczenie przypomnę że ckodzi o corel draw 10
Joanna Suska - 30 Sierpień 2009, 20:02
F8 niby najszybciej, ale jesli troche popracujesz, zmienisz domyslne ustawienia, stworzysz wlasne skroty, to F8 juz nie bedzie na pewno najszybszym rozwiazaniem :)
|
|