|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Hyde Park - Prosba o pomoc
Aneta0401 - 21 Wrzesień 2009, 08:25 Temat postu: Prosba o pomoc Witam. Może nie w temacie ale kto pyta nie błądzi. Mam prośbę, muszę wykonać rekalmę centralnych odkurzaczy (dla użytku naszej firmy ) i jest mi potrzebne jakieś hasło reklamowe bez słowa "centralny"bo nie wszyscy wiedząo co chodzi. Będe bardzo wdzięczna za jakieś sugestie. Nie mam woglóle doświadczenia w tworzeniu haseł reklamowych. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i z gory dziękuję.
printer1 - 21 Wrzesień 2009, 09:37
Ale czy to jest forum dotyczące reklamy? Marketingu?
1cm - 22 Wrzesień 2009, 11:27
"W każdym kącie dziura, by wlazła w nią rura"
"Cieszą się domownicy, bo 'ssiemy' do piwnicy"
pzdr.
ps. nie gniewaj się ale nie mogłem się powstrzymać
Aneta0401 - 23 Wrzesień 2009, 11:17
Dobre szkoda, że nie bardzo mogę to wykorzystać. Już sobie poradziłam. Pozdrawiam
Highflyer - 23 Wrzesień 2009, 11:51
1cm napisał/a: | "W każdym kącie dziura, by wlazła w nią rura"
"Cieszą się domownicy, bo 'ssiemy' do piwnicy"
|
1cm dales rade, haslo reklamowe musi przyciagac uwage i to ci sie udalo:D
x3user - 23 Wrzesień 2009, 11:54
Z całym szacunkiem, ale dla mnie to hasło w ogóle nie jest ciekawe, nie przykuwa mojej uwagi. Proszę oczywiscie nie mieć za złe tego, że mam takie a nie inne zdanie. Wyrażam swoją opinię.
1cm - 23 Wrzesień 2009, 16:26
mam tylko nadzieję, że nikt tego co napisałem nie potraktował poważnie :)
pzdr.
Highflyer - 7 Październik 2009, 11:46
Cytat: | Z całym szacunkiem, ale dla mnie to hasło w ogóle nie jest ciekawe, nie przykuwa mojej uwagi. |
Przeciez nie mowilem powaznie, grunt to poczucie humoru:) A swoja droga w tv jest wiele reklam, ktore wydaja sie "dziwne" z tego czy innego powod i ludzie mowia np. "co za glupia reklama". I wlasnie o to chodzi, nawet jak sie nie podoba to spelnila swoje zadanie, zwrocono na nia uwage. O to przeciez chodzi w reklamie.
|
|