|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - art. DajeX- Plakat "Papaya"
trance01 - 13 Styczeń 2007, 14:40 Temat postu: art. DajeX- Plakat "Papaya" No więc mam bardzo malutko czasu na zaprojektowanie i stworzenie „Plakatu” na nieoficjaln± imprezę HIP HOP-ow±. Wstawiam „zarys” mojej pracy. I mam do was pro¶bę > co ewentualnie miał bym zmienić lub poprawić by nadać temu „Życia” Jest to moja pierwsza próba tworzenia Plakatu > wiedz b±dĽcie wyrozumiali. Czekam na wasze rady
Link:
1. http://img101.imageshack....tinogirljy9.jpg
Asdef - 13 Styczeń 2007, 18:58
tło mi sie nie podoba...
tak pozytywnie jest... a i dodaj jaki¶ akcent muzyczny :)
jagna - 14 Styczeń 2007, 09:47
Fajny plakacik! Ty chłopie masz chyba talent ;)
Gradient jest ok ale w innym kolorze - może ten głęboki odcień niebieskiego? Ja przeważnie kopiuję kolor ze zdjęcia co daje ci w efekcie t± sam± temperaturę i skalę kolorystyczn±. Poza tym używasz za dużo za bardzo zróżnicowanych czcionek. Najlepiej nie przekraczaj trzech :) i staraj się je trzymać w podobnym tonie.
Praktyka czyni mistrza!
trance01 - 16 Styczeń 2007, 10:34
No więc Plakat niestety" Poszedł w ¶wiat" w takiej wersji jak± widzicie. Ograniczała mnie brak czasu na doszlifowanie go. Ale wodług znajomych i przyjaciół zostałem za to pochwalony :). Mam nadzieje że kolejny Plakat będzie 100X lepszy.
|
|