|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Pomóż mi wykonać rysunek - pomocy- png na cdr
dezerter - 28 Styczeń 2010, 13:09 Temat postu: pomocy- png na cdr Witam, mam problem- mianowicie mam logo w png, potrzebuję go w formacie cdr zamienione na krzywe do wersji 12, czarno-białe. Jestem laikiem w tym temacie, a zanim metodą prób i błędów doszedłbym do celu minęłoby kupę czasu, niestety tego czasu mi brak. Bardzo proszę o pomoc.
może najpierw inaczej- czy w ogóle takie zadanie jest wykonalne?
lechnik - 28 Styczeń 2010, 13:27
oczywiscie ze jest mozliwe tyle ze prztydał by sie ten png w troche lepszej jakości jak chesz miec szybko
dezerter - 28 Styczeń 2010, 14:08
niestety loga nie posiadam w lepszej jakości, chodzi mi o cdr z podanego png w takiej jakości w jakiej ono jest. Podkreślę, że będę bardzo wdzięczny za pomoc, potrzebuję to na sobotę
DzumA - 78 - 28 Styczeń 2010, 15:30
Proszę bardzo !
Tak jak lechnik wspomniał jakość do bani - zatem wykonać precyzyjnie w 100% bardzo ciężko - starałem się jak mogłem !
Rozumiem, że załatwiłem sobie BARDZO DUŻE upusty na allegro
Pozdrawiam
dezerter - 29 Styczeń 2010, 13:12
Dziękuję, jestem bardzo wdzięczny
myślę, że jakiś rabacik by się wykombinowało
jeszcze raz wielkie dzięki, temat do zamknięcia.
Pozdrawiam
okrej - 2 Sierpień 2014, 15:24
Witam. Nie chcę zakładać nowego tematu, ponieważ mój problem jest podobny. Potrzebuje logo w formacie .crd, a kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. W tym momencie nie mam nawet dostępu do niczego innego niż windows xp, więc użycie wersji trial programu odpada. Plik potrzebuję do wykonania haftu komputerowego, więc nie chcę tego białego tła sam "obrys".
Będę wdzięczny za pomoc.
s-p-i-n - 2 Sierpień 2014, 16:02
na szybko
okrej - 2 Sierpień 2014, 16:19
Wielkie dzięki. Nie spodziewałem się tak szybkiej odpowiedzi. Jak już dostanę moja koszulkę wrzucę fotkę
|
|