| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Odbicie tekstu przy przenoszeniu
cyklop - 10 Marzec 2010, 08:47 Temat postu: Odbicie tekstu przy przenoszeniu Chcąc skopiowac własciwości tekstu do innego tekstu, klikam prawym i przenoszę jego obraz na nowy, po czy wybieram np. kopiuj wszystkie właściwości. Po operacji niestety zostaje duszek - obraz przenoszonego tekstu, ktory znika dopiero po jakiejkolwiek zmianie tekstu własciwego...
crs - 10 Marzec 2010, 09:02
jeśli chcesz skopiować właściwości tekstu kliknij na obiekt któremu chcesz nadać te właściwości a później EDYCJA-KOPIUJ WŁAŚCIWOŚCI Z (skrót SHIFT+CTRL+A) i wtedy wskaż obiekt z którego chcesz to skopiować
cyklop - 10 Marzec 2010, 14:28
Dzieki crs, ale nie zrozumiałeś istoty problemu - ja wiem, że mozna to robić inaczej, ale polubiłem właśnie ten sposób (dla mnie prostszy i szybszy), a od pewnego czasu dzieje sie to co sie dzieje - i tego "duszka" dotyczy moje pytanie
lechnik - 11 Marzec 2010, 08:05 Temat postu: Re: Odbicie tekstu przy przenoszeniu
| cyklop napisał/a: | | ... ktory znika dopiero po jakiejkolwiek zmianie tekstu własciwego... | lub po wcisnieciu Ctrl W
masz problem z odswierzaniem - uruchomo corka z wcisnietym F8
|
|