Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

CorelDRAW - grafika wektorowa - Witam Panów grafików - prośba

klaudia23 - 27 Kwiecień 2010, 20:19
Temat postu: Witam Panów grafików - prośba
Witam Panów , musze wykonać następujący rysunek( w załączniku) w Corelu.Narysowałam go w Paince. Nie znam sie kompletnie na tym , usiłowałam cos działać jednak zatrzymałam sie na naprawde początkowej fazie .Prosiłabym o jakieś wskazówki od kogoś kto sie zna na tym - bo ja jeżeli chodzi o ten temat to jestem "blondynką" ;)( bez obrazy) ,pozdrawiam.
klaudia23 - 27 Kwiecień 2010, 20:39

Czy ktoś potrafiłbym coś takiego zrobić od podstaw w Corelu ?
s-p-i-n - 27 Kwiecień 2010, 21:05

Nie wiem czy to kura czy kogut ale to chyba nieważne :)
klaudia23 - 28 Kwiecień 2010, 06:16

Spin- bardzo dziękuje :* - szkoda ,ze nie mogę Ci za to na kawe zaprosić .Spin a jak zrobić ,żeby dziub był bez tych białych wstawek i otaczających ich niebieskich lini ?
gleba - 28 Kwiecień 2010, 07:28

i już nie ma
klaudia23 - 28 Kwiecień 2010, 17:09

Heh, dziekuje Panu :*
s-p-i-n - 28 Kwiecień 2010, 17:10

klaudia23 napisał/a:
Heh, dziekuje Panu :*
Na forum oprócz Panów są również Panie i tak się składa że gleba jest Panią jak to wynika z ikonki przy nicku :)
klaudia23 - 29 Kwiecień 2010, 07:05

Nie wyświetla mi żadnej ikonki ;) ostatnie pytanie czy ten kurak jest w jakiś "krzywych" ?
miszcz301 - 29 Kwiecień 2010, 07:11

tak, jest z krzywych, a ta ikonka to ten różowy znaczek ;)
gleba - 29 Kwiecień 2010, 09:46

Dziękuję Ci s-p-i-n za obronę moje płci
A tak na marginesie rozumiem że trzeba pomagać bliźnim, ale drodzy Państwo odrobine dobrej woli i można się samemu nauczyć to nie są skomplikowane rysunki. Ostatnio zdarzyło mi się, że robiłam za kogoś pracę kontrolna na zaliczenie semestru......aż ciary przechodzą jak pomyślę że ludziskom nic się nie chce uczyć. Jedna koleżanka stwierdziła że po co ma się tego uczyć skoro grafika i tak się jej w życiu nie przyda :cry: :cry: :cry:
No cóż zawsze znajdzie się jakaś dobra dusza do pomocy !!!!

klaudia23 - 29 Kwiecień 2010, 12:39

Qrcze - gleba czuje sie winna przez Ciebie .. to tak jak bym wykorzystała kogos - (przykład) dla mechanika wymiana oleju to pestka a dla np. nauczycielki to kłopot( sa wyjatki ofc) Dziekuje jeszcze raz - wszystkim.
SnookDogg - 7 Maj 2010, 03:19

Skoro czujesz sie winna to może zaproś pomocną duszę na piwko w ramach podziękowań i spokojnego sumienia ;]
Pozdrowionka