|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Corel PaintShop Photo Pro - Skasowanie danych z pendrive przez Corel paint
Ola1985 - 12 Lipiec 2010, 12:42 Temat postu: Skasowanie danych z pendrive przez Corel paint witam :)
bardzo prosze o pomoc ........
zainstalowalam wczoraj Corel Paint Pro Photo, wszystko dzialalo idealnie i dzisiaj rano moj ojciec wlozyl pendriva do laptopa przyszedl do mnie i powiedzial ze program Corel skasowal mu wszystkie dane z Pendriva i dysk jest pusty prodobno zdjecia pokazaly sie pod jakas lupa i wszystko sie skasowalo....
czy to mozliwe???
bede wdzieczna za odpowiedz
miszcz301 - 12 Lipiec 2010, 12:56
jeżeli te dane to zdjęcia tylko to do odzyskania użyj:
digital image recovery
Ola1985 - 12 Lipiec 2010, 12:57
dane to zdjecia i filmiki
myslalam ze ojciec klamie myslalam ze to "fizycznie" niemozliwe zeby program usunal cala zawartosc dysku??
Ola1985 - 12 Lipiec 2010, 12:59
ale ten program widze chyba nie dziala na systemie Vista :(
miszcz301 - 12 Lipiec 2010, 13:00
hm, nie wiem, trochę nie rozumiem tego "usunięcia przez program" i "plików pod lupa", odzyskaj pliki jeżeli są jakieś ważne, przeskanuj antywirem na wszelki wypadek. sformatuj pena.
Ola1985 - 12 Lipiec 2010, 13:03
dzieki serdeczne za pomoc
pliki nie sa dla mnie wazne bo to pen mojego ojca ktory zawsze uwaza ze jest znawca komputerow i dziwi mnie w jaki sposob program mogl mu usunac zdjecia co widze z twojej wypowiedzi jest niemozliwe prawda??
miszcz301 - 12 Lipiec 2010, 13:06
pierwsze słyszę takie stwierdzenie..., ale spotykałem się z innymi podobnymi problemami jak to komputer popsuł użytkownikowi prace i samego siebie
z tym programem, spróbuj uruchomić z innym trybem zgodności.
Ola1985 - 12 Lipiec 2010, 13:09
ok dzieki serdeczne :)
|
|