Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Potrzebuje pomocy w zamienie .jpg na .cdr PILNE!!!!!

caprrricorn - 6 Sierpień 2010, 08:33
Temat postu: Potrzebuje pomocy w zamienie .jpg na .cdr PILNE!!!!!
Witam

mam nagląca sprawę, potrzebuje szybko przerobic logo firmy z .jpg na .cdr. Dziś firma reklamowa ma umieszczać banery na naszych nowych naczepach, tyle że wymagają logo w pliku .cdr a ja mam tylko jpg!! Swoją droga niewiem czemu nie sa w stanie przerobić sobie samemu ?!?!? Osobiście nigdy nie używałem Corel i nie jestem pewien czy dam radę to zrobic a chodzi o czas. naczepy juz u nich stoją i czekjają na logo. Prosze o pomoc!! Jesli nie jest to duży problem dla Was podajcie maila a wyslę plik.

Moje kontakty:
gg: 3948302
mail: bartek@mar-trans.com.pl
tel: 660 739 059

Wielki dzięki z góry.

miszcz301 - 6 Sierpień 2010, 08:46

po trasowaniu, może im się nie spodobać...,
caprrricorn - 6 Sierpień 2010, 09:23

miszcz301 napisał/a:
po trasowaniu, może im się nie spodobać...,

nawet nie mam Corela żeby otworzyć ten plik, ale uam że jest wszystko ok.
Dzęki wielkie miszczu!! :D

restauro - 6 Sierpień 2010, 09:32

Może tą wersje, nie wiem jaką zrobił poprzednik ponieważ aktualnie mam tylko draw 12 ale pisze że nie ze wszystkiego jest zadowolony . Poprawiłem trochę kolor ,był zbyt czarny
DzumA - 78 - 6 Sierpień 2010, 10:03

caprrricorn - to się nazywa profesjonalna firma ;-)
caprrricorn - 6 Sierpień 2010, 10:15

DzumA - 78 napisał/a:
caprrricorn - to się nazywa profesjonalna firma ;-)

caprrricorn to profesjonalny avatar :mrgreen: firma ma trochę inna nazwę i zupełnie inny profil działalności -mało używamy Corela (czyt. wcale) za to brak profesjonalizmu mógłbym zarzucić firmie reklamowej, która nie jest w stanie przerobić pliku dla własnego użytku..

No ale dzięki Wam udało się. Dzięki jeszcze raz.
Pozdrawiam