Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - proszę o pomoc w wykonaniu plkaciku

wowa04 - 4 Październik 2010, 20:42
Temat postu: proszę o pomoc w wykonaniu plkaciku
witam - potrzebuję jakiś fajny plakacik do pizzerii , palnuje zrobić w piątki toszke muzyki na żywo , i chcialbym jakoś to zareklamować , prosze o ewentualną pomoc , nazwa pizzerii IMPRESSO - pozdrawiam
DzumA - 78 - 4 Październik 2010, 21:33

Szukasz frajera , czy kogoś komu bardzo się nudzi ? Pomyliłeś działy na forum: powinieneś skierować swój temat do - Zlecę/wykonam pracę

Ewentualnie mogę Ci zrobić ten plakat, ale nie pracuję w Caritasie.
Pozdrawiam

pomoc-graficzna - 5 Październik 2010, 07:30

Najgorsze jest to że firmy się rejestrują i proszą o pracę za free ... żal.pl
Sponsi - 5 Październik 2010, 18:49

Nie, to jest Polska.
A będzie jeszcze gorzej, bo rynek coraz "chorszy", a do tego rząd g... robi, by to wszystko jakoś działało sensownie (VAT 23 i inne bzdury to jest sposób tych psów na interesy w Polsce).

devil-666 - 5 Październik 2010, 19:39

A ja nie będe taki.
Machnąłem projekcik, pizze gratis dostanę ?

wowa04 - 5 Październik 2010, 22:20

devil-666 napisał/a:
A ja nie będe taki.

no i okazało się żę są jeszcze dobrzy i uczynni ludzie na tym świecie , jeszcze nie wiadomo kiedy od kogoś możemy pomocy potrzebować , plakacik spoko tylko to miało być coś związane z tańcem , wikendy taneczne , czyli jakis plakacić związany z muzyką żę pizzeria IMPRESSO zaprasza - pozrdzwiam

DzumA - 78 - 6 Październik 2010, 06:51

moim zdaniem plakat jest idealny - super pomysł :mrgreen:
lechnik - 6 Październik 2010, 08:18

wowa04 napisał/a:
devil-666 napisał/a:
A ja nie będe taki.

no i okazało się żę są jeszcze dobrzy i uczynni ludzie na tym świecie , jeszcze nie wiadomo kiedy od kogoś możemy pomocy potrzebować , plakacik spoko tylko to miało być coś związane z tańcem , wikendy taneczne , czyli jakis plakacić związany z muzyką żę pizzeria IMPRESSO zaprasza - pozrdzwiam

a co to takiego "wikendy"

ABu - 6 Październik 2010, 20:39

Ja w związku z powyższymi postami dobrze zapamiętam nazwę IMPRESSO. Bałbym się tam jeść, bo mogłoby się okazać, że i produkty do pizzy były załatwiane w podobny sposób jak plakat - tj. za darmo i przez 'dobrych i uczynnych ludzi'.

Heh, czemu Corel i Adobe nic nie dają za darmo?...

wowa04 - 7 Październik 2010, 08:44

ABu napisał/a:
Ja w związku z powyższymi postami dobrze zapamiętam nazwę IMPRESSO. Bałbym się tam jeść, bo mogłoby się okazać, że i produkty do pizzy były załatwiane w podobny sposób jak plakat - tj. za darmo i przez 'dobrych i uczynnych ludzi'.

Heh, czemu Corel i Adobe nic nie dają za darmo?...

no i z tobą na czele ,może jeszcze powiesz że masz legalnego CORELA co ??? śmieszny jesteś , pisz do rzeczy a nie nabijasz sobie koleś posty , a jak jesteś głodny to zapraszam , napewno się nałykasz

DzumA - 78 - 7 Październik 2010, 10:26

Ja mam sentyment do pizzy - i pobawiłem się chwilę Twoim tematem.
Projekt Trochę w innym klimacie.

Pozdrawiam

Amadeuss - 7 Październik 2010, 10:44

wow! super pomysł i wykonanie ....
nobello - 7 Październik 2010, 13:18

Niestety wiedza kosztuje ale zawsze znajdzie się ktoś początkujący kto zrobi taki plakat dla ciebie dla samej reklamy.
DzumA - 78 - 7 Październik 2010, 13:36

no to reklamuj się nobello - czas najwyższy ;-)
ABu - 7 Październik 2010, 20:50

wowa04 napisał/a:
może jeszcze powiesz że masz legalnego CORELA co ???

Tak. Jeśli to jest dla Ciebie dziwne, to sam sobie wystawiasz opinię.

A w ramach uzupełnienia tematu upubliczniam PW od użytkownika @wowa04:

Cytat:
CZEGO SIĘ PRZYP****ALASZ - NIECH CIĘ ROZCZOCHRANA NIE BOLI O PIZZE I SKŁADNIKI - PRZYJEDŹ ZAPRASZAM

Wygwiazdkowanie moje. Gratuluję podejścia.

lechnik - 8 Październik 2010, 12:33

po drobnych zmianch tekstu

ps. nie biore udziału w pyskówkach