|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
|
Moje prace - ulotka promocjyjna
dlr - 12 Marzec 2007, 11:20 Temat postu: ulotka promocjyjna Ulotka /łamana na pół - względem pionowej osi. Teksty przykładowe
dlr - 13 Marzec 2007, 09:44
czemu nikt nie daje żadnej opini
s-p-i-n - 13 Marzec 2007, 16:02
Bardzo fajna, florale tez fajne. Może ktoś by udostępnił jakieś florale w klipartach :)
jagna - 14 Marzec 2007, 00:00
Trochę za figlarna z przodu trochę za prosta z tyłu, ale generalnie podoba mi się koncept. [/fade]
kreart - 14 Marzec 2007, 10:29
po pierwsze - z ulotki nie wynika o co chodzi,,, nie wiadomo jaki target - może minąć się z celem ;)
po drugie - jeśli robisz ozdobną ulotkę z jednej strony to stosowanie wypełnianych prostokątów na drugiej powoduje jej nadmierne "obciążenie"
Jak dla mnie - chciałeś przedobrzyć ;)
PS. ulotka ma tyczyć drukarni... agencji... czy też usług hostingowych...
jak sprzedajemy masło to nie reklamujemy proszku do prania... bo tracimy klienta.
dlr - 14 Marzec 2007, 11:53
Najwiekszu problem mam z czasem. Klient wchodzi rano i chce ulotke do połódnia. Teksty pisze ktoś inny i daje mi na szybko. Sobie pewnie bym robił na spokojnie i troche inaczej choć nie uciekam od odpowiedzialności za wykonanie
Co to różnorodności treści to każdy wie jak jest. Dużo ludzi chce wszystko w jednym i ciężko ich przekonać, że lepiej tak nie robić.
Dzięki za opinie.
trance01 - 15 Marzec 2007, 18:36
Ja nie mam żadnych zastrzeżeń wkońcu bardzo się nad tym napracowałeś i podziwiam wytrwałości. Efekt końcowy zadziwiający :) Powodzenia z kolejnymi projektami ;)
kreart - 16 Marzec 2007, 14:53
zastrzeżenia nie były do pomysłu, czy też jakości pracy, bo jest wykonane b.dobrze pod względem technicznym. Sam robię sporo rzeczy dla klientów końcowych i nie raz czy dwa zaciskam zęby, żeby nie wypalić któremuś w twarz co myślę o jego pomysłach. Wiele też razy gdy jest taka możliwość robię przeciwstawny projekt do pomysłu klienta aby pokazać mu co jest ważne, a co psuje daną pracę.
Wiadomo powszechnie że efekt końcowy jest kompromisem pomiędzy oczekiwaniami klienta a wyobraźnią projektującego. Dlatego zawsze życzę jak najmniej klientów którzy wiedzą lepiej...
dlr napisał/a: | połódnia. Teksty pisze ktoś inny i daje mi na szybko. |
nie dziwię się ;)
dlr - 16 Marzec 2007, 19:53
;)
|
|