Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Corel PaintShop Photo Pro - Corel Paint Shop Pro Photo XI BOX PL

ajec - 18 Kwiecień 2011, 06:32
Temat postu: Corel Paint Shop Pro Photo XI BOX PL
Zakupiłam w wyprzedaży wersję Corel Paint Shop Pro Photo XI BOX PL,która można zainstalować również w wersji Polskiej za pomocą załączonego PACKa czy jak go tam zwą. Ale problem tkwi w tym że po instalacji programu jest on w wersji angielskiej,co to jest ten PACK i jak go zainstalować aby PSP było po polsku???
Niestety sklep w którym kupiłam nie odpowiada na emaile.

Cysorz - 18 Kwiecień 2011, 17:54

Jeżeli jest opisany jako PL to przy instalacji musi być opcja wyboru języka (angielski zapewne jest domyślnym).
ajec - 18 Kwiecień 2011, 18:28

Sprawdziłam są 4 języki ale polskiego nie ma. Pisało na allegro że język polski dostępny po instalacji jakiegoś packa,patch czy coś takiego i nie wiem o co chodzi...czy kolesie w maliny nie wpuścili...
Cysorz - 18 Kwiecień 2011, 19:48

::Link z wyszukiwarki - nie sprawdzałem:: lub po prostu ściągnij triala PL i spróbuj wpisać klucz z tego pakietu który już masz - mała szansa, ale jest...
restauro - 18 Kwiecień 2011, 20:00

Wersja testowa nie przyjmuje klucza wersji pudełkowej ,czasem się raz da wpisać nr ale po jakimś czasie odrzuca serial .
ajec - 18 Kwiecień 2011, 21:16

Właśnie wersja testowa przyjęła klucz i działało do formatu kompa,ta sama wersja po formacie kompa nie przyjmuje już tego klucza....

ok dzięki a ten plik jak sprawdzę :-)

restauro - 19 Kwiecień 2011, 08:46

Pomoc -CorelDraw informacje .
Łaty w opisie maja podaną informacje do jakiej wersji uaktualniają wystarczy wiec tylko porównać .