|
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
![](images/print.gif) |
Zlecę/wykonam pracę - prosba o wykonanie plakatu
michalinka23 - 9 Czerwiec 2011, 04:53 Temat postu: prosba o wykonanie plakatu witam , musze wykonac plakat na zajecia w corelu (warunek zaliczenia) tematem maja byc "zagrozenia w internecie" robilam wszystko zgodnie z tutorialem ale niestety nie radze sobie :/ prosze o pomoc
PS : nie ma to byc nic skomplikowanego
glowne haslo "zagrozenia w internecie" wymienione kilka zagrozen (najlepiej jakas niestandardowa czcionka) jakies tło i ze dwa obrazki
jeszcze raz bardzo prosze o pomoc :)
oto co sama zrobiłam http://img543.imageshack..../beztytuuky.jpg jak widac obraz nedzy i rozpaczy :(
PS2: oczywiście w kwesti wynagrodzenia sie dogadamy :)
s-p-i-n - 9 Czerwiec 2011, 08:25
zalacz plik cdr to moze ktos twoj plakat udoskonali
michalinka23 - 9 Czerwiec 2011, 08:28
załącznik dodany :)
DzumA - 78 - 9 Czerwiec 2011, 08:33
widzę, że mniej więcej w tym kierunku drążyłaś
ja bym jeszcze poszukał zdjęcia innego dziecka przed kompem - bardziej zahipnotyzowanego
projekt będzie bardziej przejmujący
michalinka23 - 9 Czerwiec 2011, 09:09
tak to był wzór , ale efekt marny , bo białe tło u góry sprawia że jest łyso i czcionka odbiega od wzorca , no nic do 13 mam czas żeby to udoskonalić , a nóż sie znajdzie ktos kto poprawi to w 5 minut
Sponsi - 9 Czerwiec 2011, 09:13
michalinka nie jest to złe - tylko podmień dzieciaka (sxc.hu / fotolia.pl) i definitywnie nie skaluj obrazka bez aspektu!
Dopracuj rozplanowanie czcionek i powinno być całkiem OK...
wawel - 9 Czerwiec 2011, 09:26
Zdecydowanie sama to popraw, bo nie jest tak zle i takie podejscie ma te zalete ze to bedzie Twoja praca i Twoje zaliczenie a nie kogos z forumowiczow.
Paru forumowiczow juz chyba dostalo takie kiedys (nie wiem czy wszyscy ), jeden z kolegow (zaawansowany w Corelu) z tego co pamietam dostal +3
Na forum jest troche osob ktore potrafia cos zasugerowac. Wiec lepiej zrobic to samodzielnie, ewent. podpierajac sie poradami forumowiczow.
pozdr.
Mozzie - 21 Czerwiec 2011, 15:53
taa, poza tym czasami nawet nauczyciele sami nie wiedza czym sie to je... tez pomagalam takiej jednej kobitce z projektem, a pozniej wyszlo ze profesorek sam nie wie z czym ma do czynienia, ot, wolny etat byl to uczy :D
|
|