| |
Corel FORUM Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych |
 |
CorelDRAW - grafika wektorowa - Problem z edycją pliku corela
DarkSiderka - 21 Październik 2011, 13:05 Temat postu: Problem z edycją pliku corela dostałam plik corela, którego nie mogę publikować jako pdf, drukować. Generalnie to mogę go tylko oglądać. Ikonki drukowania i zapisu są ciemno-szare i nic się nie dzieję po ich naciśnięciu, a ja na gwałt potrzebuję zrobić z tego pdf. Da się to jakoś odblokować?
miszcz301 - 21 Październik 2011, 13:22
może masz Triala i się skończyl okres próbny
restauro - 21 Październik 2011, 13:23
dołącz ten plik
DarkSiderka - 21 Październik 2011, 13:30
może rzeczywiście to trial. Głowy nie dam, bo to nie mój komputer. Czyli, że... spróbuję corela przeinstalować?
DarkSiderka - 21 Październik 2011, 15:22
przeinstalowanie nic nie dało :/
Cysorz - 21 Październik 2011, 15:59
Bo w rejestrze jest informacja, że Corel w wersji próbnej był już instalowany.
Możesz ściągnąć innego triala - oczywiście inną wersję lub ręcznie wyczyścić rejestr.
restauro - 21 Październik 2011, 16:07
| DarkSiderka napisał/a: | | przeinstalowanie nic nie dało :/ |
Samo przeinstalowanie nigdy nie pomoże chyba że Windowsa .Trzeba po odinstalowaniu programu wyczyścić dokładnie system i pozostałości Corela w rejestrze. W jaki sposób to zrobić Corel na swoich stronach dokładnie opisuje.Na forum także była na ten temat mowa .
Może jednak nic nie trzeba robić musisz jednak pokazać plik żeby można to sprawdzić.
DarkSiderka - 22 Październik 2011, 08:26
usunęłam corela dokładnie tym razem, tak jak książka pisze :P zainstalowałam jeszcze raz i działa. Pdf zrobiony :D
restauro - 22 Październik 2011, 08:37
Plus dla Ciebie szybko i sprawnie sobie poradziłaś .
|
|