Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Moje prace - Kilka plakatów

dlr - 14 Maj 2007, 13:45
Temat postu: Kilka plakatów
Jak oceniacie plakaciki.
gleba - 15 Maj 2007, 12:18

o widzę,że jesteś z mojego rejonu-"fryzjer" Kazimierz i lawa Puławy hihi pozdrowki gleba
A moze jestes po PLSP?

dlr - 17 Maj 2007, 19:07

eeeeeeeeeeeee... no co jest? Oglądacie - nie oceniacie! Napiszcie coś ...jeśli projekty są złe - napiszcie to. :-/
JarekDRAW - 17 Maj 2007, 21:36

Właśnie ta czytelność, jak miałbym wybierać to stawiałbym na u Fryzjera i Jazz.
Może to nie arcydzieła ;-) ale są czytelne i szybko można się z nich dowiedzieć o co chodzi..

Pozrawiam

Marcin Słowicki - 18 Maj 2007, 08:49
Temat postu: ostatnio zrobione
dwa dni temu zarejestrowałem sie na waszym forum i całkiem fajnie funkcjonuje!
pokaże wam teraz kilka ostatnio zrobionych obrazków. gabber jest plakatem ale był drukowany na 1000 X 700 więc mniejsze napisy będą nieczytelne.

Marcin Słowicki - 18 Maj 2007, 08:51

nie wiem czemu 19.jpg i 34.jpg mają takie kolorki kompletnie sie zesrały
kreart - 18 Maj 2007, 08:53

ciekawe pomysły Marcin... tyle że tendencyjne, z tym trzeba by walczyć... szczególnie w wielu projektach dotyczących jednego. Bardzo trudno jest zrobić kilka całkowicie różnych projektów - niewielu ludzi posiada umiejętność wymyślenia czegoś i niekopiowania pomysłu w kolejnych projektach... taką specjalistką jest np Jagna ;)... albo dlr... mają to we krwi...

dobry pomysł ale za wiele razy powtórzony jak dla mnie... :-D

PS.

bo to tylko podglądy - trzeba na nie kliknąć wtedy pojawią się w dobrych kolorach

PS 2
sorki... wpisałem i zamiast l jakoś przegapiłem;=) wiem wiem... ta zniewaga krwi wymaga... itd. jeszcze raz przepraszam

dlr - 18 Maj 2007, 09:18

Pisząc: "albo dir... mają to we krwi..."
miałeś na myśli mnie (DLR) ? ;-) ...czy miałeś na myśli kogoś innego?

dlr - 18 Maj 2007, 09:28

..co do plakatów Marcina - wg mnie są fajne i bardzo ciekawe. Kreart ma rację ...ale z drugiej strony nie widzimy wszystkiego co robisz tylko to co nam wysłałeś, więc wierzę, że masz dużo innych ciekawych pomysłów. A ten - może trochę powielony pomysł - jest ok.

PS.
Staraj się robić nowe tematy na forum, dołączając się do mojego robi się zamieszanie. Do tego, ktoś kto oglądał wcześniej moje plakaty i nie jest zainteresowany dalszym rozwejęm wątku - pewnie nigdy już tu nie wejdzie i nie zobaczy twoich plakatów. :-/

Marcin Słowicki - 18 Maj 2007, 14:45
Temat postu: SORRY
sory że ci się wbiłem na twój temat ale po prostu nie mam doświadczenia na forach.
jakie są fofmaty twoich plakatów bo nie mam pełnego wyobrażenia o ich funkcjonalności?
najbardziej podoba mi się ten ostatni jest solidnie zbudowany, czytelny i spelnia dobrze funkcje informacyjną, typografia jak trzeba w ogóle ok! te powyżej oprucz jazzu zą troche dla mnie za bardzo napaćkane i rzewne ale to kwestia gustu

jagna - 21 Maj 2007, 00:24

Bawisz się światłem co jest bardzo efektowne i przykuwa uwagę.
Jest też ważne jeśli ma to być plakat, który musi byc zauważony przy mijaniu go podczas jazdy samochodem. Zostawia, jeśli nie do końca czytelną informację, to przynajmniej wrażenie i na pewno zostanie szybciej wyłowiony z tłumu nastepnym razem:)
Wrzuć jakieś inne swoje prace, bo myślę, że będzie to ciekawe doświadczenie dla nas.

Pozdrawiam
Jagna

Marcin Słowicki - 21 Maj 2007, 10:49

wsadziłem na osobny temat w pracach
jagna - 22 Maj 2007, 05:58

DLR - podoba mi się twój styl i to, że nie trzymasz się kurczowo jednej drogi projektowania.