Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Przerobienie obrazka na krzywe

arczi1987 - 14 Listopad 2011, 17:38
Temat postu: Przerobienie obrazka na krzywe
Witam, tak jak w temacie moze mi ktoś pomóc bo mam do przerobienia na krzywe takie logo , z góry dziękuje
Martha - 14 Listopad 2011, 17:53

Może być?
gonia - 14 Listopad 2011, 18:08

Witam,
w załączeniu zwektoryzowane logo
pozdrawiam :-)

arczi1987 - 14 Listopad 2011, 18:29

Dzięki wielkie za pomoc, a moze mi ktoś wytluamczyc najlepiej krok po kroku abym wiedział na przyszłosć jak tak przerabiać można ?
Martha - 14 Listopad 2011, 21:04

Ten tutorial Ci pomoże: http://corel.wodip.opole....opic.php?t=4668
chezare - 14 Listopad 2011, 21:10

Krok po kroku to będzie mniej więcej tak jak w załączniku.
Martha - 14 Listopad 2011, 22:05

chezare piszesz, że oryginał jest koszmarny, a ja myślałam, że tak miało być i specjalnie nie prostowałam np. kółka w środku litery O :lol:
chezare - 14 Listopad 2011, 22:22

Martha, ja nawet nie oglądałem tego co narysowałaś. Odniosłem się do tego co kolega zamieścił w pierwszym poście. Ja się nawet bez bicia przyznam, że się na tym specjalnie nie znam, ale to logo moim zdaniem, a dałbym głowę, że nie tylko moim, to jest kompletna tragedia. Mam nadzieję, że się autor postu nie obrazi, tylko zastanowi co z tym zrobić.

PS
Obejrzałem teraz to co narysowałaś i wydaje mi się, że to Twoje jest nawet bliżej oryginału niż moje. Widziałem, że kilka osób już ten obrazek koledze odtworzyło i nie widziałem sensu żeby jakoś się specjalnie starać w powielaniu tego jak napisałem koszmaru :-)