Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - logo przestrzenne

mariano - 7 Kwiecień 2012, 18:08
Temat postu: logo przestrzenne
chciałbym sobie zrobić logo i wstawić do nagłówka moich dokumentów - nie potrafię jednak uzyskać efektu 3D albo wyglądu przestrzennego, coś sobie podłubałem przesyłam załącznik - jeżeli ktoś ma czas i chęć to proszę zobaczyć mój załącznik i może coś zaradzić na te moje wypociny
jest to logo inspektor ochrony przeciwpożarowej - może do tego wszystkiego dodać ogień?
z góry dziękuję

chezare - 8 Kwiecień 2012, 10:05

O jeden poziom za wysoko, ja mam X3.
Sponsi - 8 Kwiecień 2012, 17:42

To nie logo, to jest po prostu znaczek-napis, taka tam plakietka.

3D chodzi o rzut 3D, czy chodzi o wypuklenie? Pewnie o to drugie?

mariano - 8 Kwiecień 2012, 19:22

chodzi o wypuklenie - a generalnie o to by może ktoś coś z tym pomysłem zrobił
chezare - 9 Kwiecień 2012, 14:13

Mariano widzę, że nie słuchasz co się do Ciebie mówi. Swoją drogą chętnie bym się dowiedział jak "uwypuklić" białą kartkę? :-)
mariano - 9 Kwiecień 2012, 21:42

chodzi mi o to żeby z tego co zaproponowałem w załączniku, ktoś może by zrobił jakiś znaczek, może ktoś potrafi zrobić z tego napisu w kwadracie jakiś fajny znaczek który mógłbym umieścić w nagłówku dokumentu
zmysl84 - 9 Kwiecień 2012, 22:00

Jestem ciekaw co tam masz.
Załącz ten plik w wersji niższej :!: tzn. od wersji X3 (wersja 13.0) w dół :roll: , tak jak pisał kolega chezare ->
Cytat:
O jeden poziom za wysoko, ja mam X3.

Cytat:
Mariano widzę, że nie słuchasz co się do Ciebie mówi. Swoją drogą chętnie bym się dowiedział jak "uwypuklić" białą kartkę?

mariano - 10 Kwiecień 2012, 17:30

załączam plik w wersji x9
chezare - 11 Kwiecień 2012, 11:28

Przestrzenne to to za bardzo nie jest ale z całą pewnością jest bardziej "po polsku".

mariano - 11 Kwiecień 2012, 20:22

ładne, o coś w tym stylu mi chodzi - pokombinuję sobie jeszcze coś z tymi rys
super dziękuję za poświęcony czas