Corel FORUM
Forum użytkowników programów firmy Corel. Grafika wektorowa, rastrowa i obróbka zdjęć cyfrowych

Pomóż mi wykonać rysunek - Projekt koszulki

Rozek - 17 Kwiecień 2012, 17:59
Temat postu: Projekt koszulki
Witam. Potrzebuje szybkiej pomocy. Potrzebuję projekt koszulki, z dwa lata temu już raz mi pomogliście, efekt był piorunujący, mam nadzieję że teraz też pomożecie. Koszulka ma wyglądać mniej więcej tak:
jakiś szkic butelki po wódce
napisy:
-Klimek Travel
-Majówka w Tignes 2012
-Absolwent Edition

Nadruk będzie albo czarny albo biały.
Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

chezare - 17 Kwiecień 2012, 22:10

Może efekt był powalający ale wydaje mi się, jeśli dobrze kojarzę, że to nie było aż tak dawno temu i z tego co pamiętam miałeś podesłać fotki z realizacji tego projektu. Ja ich nie widziałem :-(
Być może mówisz o czymś co miało miejsce zanim się tu zadomowiłem, jeśli tak, to przepraszam :-)

Rozek - 18 Kwiecień 2012, 14:05

oj sorki, całkowicie zapomniałem o wrzuceniu zdjęć :(
s-p-i-n - 19 Kwiecień 2012, 14:18

moze takie cos
gmikepl - 20 Kwiecień 2012, 15:28

Hahahah, fajny pomysł. Spodobało mi się!
Rozek - 20 Kwiecień 2012, 17:31

projekt bardzo fajny, skorzystamy z niego, tylko mam jeszcze prośbę bo wkradła się literówka, powinno być TIGNES a nie TIGES :)
s-p-i-n - 20 Kwiecień 2012, 18:01

poprawiony 1 i drugi jeszcze z kieliszkiem - by uczestnicy w gwinta pic nie musieli ;)
chezare - 21 Kwiecień 2012, 08:56

Alkohol pity w miarę, nie szkodzi nawet w dużych ilościach.
smigalski - 26 Kwiecień 2012, 11:49

s-p-i-n, Witaj
Mam pytanie mógłbym zapożyczyć butelkę z Twojego rysunku, bez napisów. Chciałbym dodać swój tekst i zmotywować znajomych do przybycia do nas na majówkę.

s-p-i-n - 26 Kwiecień 2012, 11:52

smigalski napisał/a:
s-p-i-n, Witaj
Mam pytanie mógłbym zapożyczyć butelkę z Twojego rysunku, bez napisów. Chciałbym dodać swój tekst i zmotywować znajomych do przybycia do nas na majówkę.

nie widzę przeszkód :)

smigalski - 26 Kwiecień 2012, 12:04

Dzięki wielkie, mam nadzieje że to ich natchnie:)